Igazából nem a ketchup, hanem az üveg a trükkös. Olyan csúszós a felülete, hogy semmi nem ragad meg benne.

Forradalmasíthatja az élelmiszerpiacot az amerikai MIT műszaki egyetem által kifejlesztett anyag, amely egy annyira csúszós felületet képez üvegek belsején, hogy nem tapad meg bennük semmi. Így aztán nem kell többet őrjöngve rázni az üveget, hogy a nyomorult ketchup, méz, mustár, majonéz kimásszon az aljából. Mondanunk sem kell, hogy a LiquiGlide névre keresztelt hasznos találmány erősen csökkenteni fogja az élelmiszerpazarlást. Nézd meg a videót, és próbálj hinni a szemednek!

A szagtalan, íztelen csúszós borítást már jóváhagyta az amerikai élelmiszer-felügyelet, úgyhogy biztosak vagyunk benne, hogy pár éven belül ez lesz a sztenderd minden hasonló üvegben. Fogunk még hallani róla!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
14% Naná, és nagyon keményen.
36% Igen, de menedzselhető.
50% Szerencsére nem.
Bonjour, Budapest! Francia pikniket tartottunk a Renault 4 E-Tech electric-ben
Hirdetés