A Horizont vendége ezúttal egy olimpiai bajnok, egy fiatal nemzeti hős volt, aki történelmet írt a jégen: Liu Shaolin Sándor.

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy egy nemzeti hőssel beszélgettünk, elvégre történelmi olimpiai aranyérmet nyert négy éve. A még mindig csak 26 éves sportember idén pár percre nyert még egy aranyat, aztán elvették tőle, vagyis ilyen fiatalon megjárta a mennyet és a poklot is.

A legújabb rész vendége a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-történelem kétségkívül leghíresebb és most épp második legsikeresebb alakja: Liu Shaolin Sándor.

Sanyi ma már több mint egy sportoló, hiszen ilyen fiatalon már-már nevezhetjük egy intézménynek is, így aztán nem véletlen, hogy a június 26-i Red Bull Röpnap versenyének egyik zsűritagja is ő lett.

Akik beszélgettek

» Vendég: Liu Shaolin Sándor, rövidpályás gyorskorcsolyázó, aki többször is történelmet írt: 2015-ben a shanghaji világkupán megszerezte az első magyar aranyérmet, majd 2016-ban Pjongcsangban olimpiai bajnoki címet nyert. Mindkétszer az 5000 méteres férfi váltóval.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport és Életmód rovatának vezetője.

Kattints, kövess, lájkolj!

Hogy ne maradj le a többi érdekes beszélgetésről, kövesd be a Player.hu Podcastet a Spotifyon, a legfrissebb cikkekért pedig lájkold a Playert a Facebookon!

Az összes előző részért kattints ide!

A kamionozástól a sci-fi könyvön át a dalai lámáig – Roadster-főszerkesztő a Horizontban

A Roadster főszerkesztőjével, Izing Róberttel beszélgetettünk, aki amellett, hogy újságíró, dokumentumfilmeket is rendezett, könyvet írt és kétszer is meginterjúvolta a dalai lámát.

Miután 50 kilót leadott, elmeséli, mi a fogyás és a hosszú élet titka

Ezúttal a korábban 50 kilót leadó, és a súlyát meg is tartó Marczisovszky Dániellel beszélgettünk az okos fogyásról, és arról, hogy van mód lassítani az öregedést.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában