A Roadster magazin 8. száma júniusban jelenik meg, aminek apropóján Rétsági Oszkár a főszerkesztővel, Izing Róberttel beszélgetett, aki amellett, hogy újságíró, dokumentumfilmeket is rendezett, könyvet írt és kétszer is meginterjúvolta a dalai lámát.

Ezúttal a Player társoldalának, a 2017-ben alapított Roadster.hu-nak és a Roadster print magazinnak a főszerkesztője, Izing Róbert volt a Horizont vendége. És nemcsak azért, mert megjelent a nyolcadik kiadása a magazinnak, hanem azért is, mert Robi nagyon komoly utat tett meg, amíg idáig eljutott, és ezt az út tele volt izgalommal.

Izing kolléga mögött van négy dokumentumfilm, egy ironikus, szatirikus sci-fi regény, amely az 1950-es évek amerikai B-kategóriás sci-fi filmjeinek kliséit használta fel, valamint két észak-indiai út és dalai láma-interjú.

Akik beszélgettek

» Vendég: Izing Róbert, újságíró, dokumentumfilm-rendező, író és műfordító, a Roadster online és print magazin főszerkesztője.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport és Életmód rovatának vezetője.

Kattints, kövess, lájkolj!

Hogy ne maradj le a többi érdekes beszélgetésről, kövesd be a Player.hu Podcastet a Spotifyon, a legfrissebb cikkekért pedig lájkold a Playert a Facebookon!

Az egy évtizede profin randizó véleményvezér elmondja, hogyan tinderezz!

A Tinder magyarok százezreinek ad napi elfoglaltságot, hiszen nem könnyű párt találni. Megpróbálunk segíteni.

„Magyarország abszolút követő üzemmódban van” – Horizont Podcast

Vannak, akik a logikusabb és észszerűbb közlekedésért harcolnak.

Az összes előző részért kattints ide!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Boldog születésnapot kívánunk ennek a lánynak

Munkahelyi stressz – Nissan Townstar EV-teszt

További cikkeink a témában