Egy hatványozottan érdekes témával érkezünk most, ugyanis a világ legnagyobb társkeresőjének megfelelő használatáról beszélgetünk a Player titokzatos és határozott állásponttal rendelkező véleményvezérével, az igazi Playermannel.

Utóbbi évek legfelkapottabb és legmegosztóbb társkeresője, a Tinder magyarok százezreinek ad napi elfoglaltságot, hiszen mind tudjuk, nem könnyű párt találni. A Player titokzatos véleményvezére, a Playerman igazi Tinder-guruvá fejlesztette magát, a kolléga több mint kilenc éve húzogatja a fotókat, több száz randi, és bizony kaland is van a háta mögött – ezáltal elképesztő tapasztalat van mögötte.

Elmondom, mivel cseszed el folyton a Tinderen

Flegmah csitrik, instahercegnők.

Sokan azt hiszik, a Player véleményvezére igazából nem is létezik, azonban most személyesen jelent meg a stúdióban, hogy megossza a tapasztalatait a tinderezésről, és el is látja a hallgatókat jó pár tanáccsal.

Akik beszélgettek

» Vendég: Playerman, a Player szabadúszó publicistája, aki a számtalan kalandos kirándulásáról és a karakán véleményéről híres.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport és Életmód rovatának vezetője.

Kattints, kövess, lájkolj!

Hogy ne maradj le a többi érdekes beszélgetésről, kövesd be a Player.hu Podcastet a Spotify-on, a legfrissebb cikkekért pedig lájkold a Playert a Facebookon!

Az előző részekért kattints ide!

A Playerman cikkeiért pedig ide!

(Fotó: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images / illusztráció)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában