Annyian éltek vissza a képeivel, hogy végül ennek ő is áldozatául esett.

Luna Benna az Instagramon modellkedik és a jelek szerint elég jól csinálja a dolgát, mivel már 1,2 millióan követik a közösségi oldalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) által megosztott bejegyzés

A 21 éves lány nagyjából három éve lett egyedülálló, azóta nincs kapcsolata, de mikor úgy döntött, hogy megint készen áll az ismerkedésre, akkor a Tinder közbeszólt.

A lány fotóival az elmúlt három évben rengeteg kamu profilt hoztak létre, ezért a Tinder gyorsan elkezdte azokat kigyomlálni.

Csakhogy Luna mikor saját magának szeretett volna egy profilt csinálni, akkor az is tiltva lett, mivel olyan sokan jelentették. A lány most elég mérges, mert úgy gondolja, hogy a Tinder elvette tőle a lehetőséget, hogy megtalálja az igazit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) által megosztott bejegyzés

Luna elmondta, hogy bár sokan azt gondolják, hogy a vonzóságnak nincs árnyoldala, de szerinte ez valójában nincs így. A lány naponta rengeteg komolytalan ajánlatot kap, valójában senki nem akarja megismerni, bár vannak, akik rögtön elvennék feleségül.

Lunát az viszont kifejezetten zavarja, hogy egyre többen használják a képeit az interneten, a legtöbbször szexhirdetésekhez ráadásul, amihez neki semmi köze nincs.

NZ Herald

És ezt olvastad már?

És ezt olvastad már?
A férfiak jóval környezetszennyezőbben táplálkoznak, mint a nők