De ehhez a te segítségedre is szükségük van.

A Vérlovagok a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány és Országos Vérellátó Szolgálat önkéntes csapataként az év minden napján azért felelnek, hogy az életmentő vérkészítmények minél előbb célba érjenek a magyarországi egészségügyi intézményekbe és területi vérellátókba. Ennek érdekében éjjel-nappal készenlétben állva várnak arra, hogy motorra pattanva a lehető leghamarabb juttassák célba – akár az ország legtávolabbi pontjára – a szükséges vérmennyiséget.

Elképesztően adrenalindús, de egyben óriási felelősséggel járó munkát végeznek, amihez most segítséget kérnek azért, hogy egy új bázis létrehozásával még hatékonyabban folytathassák társadalmi felelősségvállalásukat.

Ezért indították el 2021. január 26-án országos adománygyűjtő kampányukat, aminek keretein belül 90 nap alatt összesen 5 millió forint szeretnének összegyűjteni.

További információ itt.

Ezt a vérszállító motoros videót mindenkinek látnia kellene, aki vezet

Ijesztően érdekes a vérszállító motoros sisakkamerás videója, ahogyan a hosszú hétvége előtt, csúcsforgalomban Budáról Veszprémig hasít.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés