Meglepő, meg nem is a friss és a fagyasztott hal közötti különbség
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt a kérdést már eldöntöttük, hogy vajon a friss vagy a fagyasztott zöldség/gyümölcs jobb-e a szervezetd számára, és most ugyanez a kérdés a hal esetében.

A helyzet viszonylag egyszerű, ugyanis azoknak a halaknak – és tengeri herkentyűknek – a többsége, amiket nem te fogsz ki a vízből, fagyasztva érkeznek az üzletekbe és kerülnek a pultokba. Ez logikus és normális, hiszen így nem romlik meg a szállítás során.

A jó hír, hogy

A rossz hír viszont az, hogy a (többször) lefagyasztott és felengedett hal állaga, íze, sőt akár a megjelenése simán az élvezet rovására mehet. Ez logikus. Hát ennyi.

Ha már a halnál tartunk.

(via, fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.