Van egy hely a belvárosban, amit mindenki ismer, de eddig valószínűleg rossz skatulyába rakott; ez a Fröccsterasz, ami idén egy hatalmas huszárvágással nyesi el az eddigi prekoncepciókat. Mondjuk is, hogyan!

A laza, könnyed és bárki számára elérhető helyek budapesti top hármában biztos, hogy az elmúlt tíz évben mindig is ott volt a Fröccsterasz. Igen ám, viszont ez nem mindig a legjobb dolog, mivel a bárki számára elérhetőben ott van az a bizonyos bárki-faktor és ez nem mindig jelenti a legjobb arcokat, akik között bandázni és bulizni szeretnél hajnalig.

Bevalljuk, a spontán délutáni fröccsözéseken túl mi sem voltunk vallásos hívei az intézménynek, mivel estére azért igencsak elkapta az elég változatos társaságokat a gépszíj és nem egyszer torkolltak balhékba a kerítésszaggatós esték.

Ennek a Fröccsteraszos érának viszont innentől vége. A vendéglátóhely tavalyi tulajdonosváltásával nem csak egyszerű stafétabot-átadás történt, hanem egy olyan koncepcióváltás is, ami egészen új szintre viszi Budapest egyik legfrekventáltabban fekvő teraszát.

 

Életigenlés reggeltől hajnalig

A Fröccsterasz metamorfózisának egyik legfontosabb része, hogy belvárosi borozós-sörözős teraszból átalakult egy fullos partitérré.

Ez azt jelenti, hogy konkrétan minden este várnak valamilyen nagyon vagány hazai akusztikus koncerttel, dzsemmeléssel, örömzenéléssel, funky-estekkel, hazai és nemzetközi DJ-kkel:

este tízkor a terasz feléről el is viszik az asztalokat, hogy a bevitt italmennyiséget felhőtlen csápolásba és táncolásba konvertálhasd át.

Fesztelenül bulizni biztonságban

Azt pedig, hogy ez a szórakozás abszolút zavartalan legyen, az elkerítettség és az esti face control biztosítja:

míg napközben a Fröccs teljesen nyitott mindenki előtt, az éjszaka kapatosabba váltó óráiban már a bejáratnál megszűrik a közönséget, hogy valóban olyan arcokkal bulizhass, akik között biztonságban el tudod engedni magad.

Az elkerítettség mellett a Fröccsterasz dizájnja is megújult: az emelt pódium és a friss, skandináv dizájnra emlékeztetően modern arculati elemekkel egy nagyon vagány és igényes helyen érzed magad, ahol a délutáni de-tényleg-csak-egy-sörre találkozók gyönyörűen folynak át a naplementébe, majd a csípőtekerős éjszakai táncba.

Fröccsterasz & Friends

Sokan nem tudják, de a Fröccsterasz igazából egy komplexum: a Fröccshöz tartozik a Terminál klub, a terasz fölötti két híd – egy chillezős, mindenki számára elérhető rész és egy nagyon igényes VIP-szektor –, egy Beergarden, a Gin Corner a sarkon, valamint a Fröccsterasz bejáratánál egy vízipipázó és egy kürtőskalácsos is.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor vár maga a Fröccsterasz óriási italkínálata és a saját kézbe került konyha, ahol Cser Ádám séf tízpontos étlapjáról rendelhetjük a legkirályabb streetfood tételeket, pizzákat, de még hekket is.

Úgyhogy bátran kijelenthetjük, hogy óriásit kvantumugrott a Fröccsterasz: a belváros szívében található hely szerintünk sokak törzshelyévé válik idén nyáron.

Annyira vagány és sokrétű lett a kínálat, emellett pedig úgy emelkedett a minőség, hogy a hangulat mégis abszolút fesztelen maradt, ezért a Fröccsterasz nálunk újra nagy piros bekarikázással felkerült a belváros italozós- és partitérképére.

(Fotók: Jancsi Ágota)

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő