Nem mindig az árcédula számít.

Steven Lim és Andrew Ilnyckyj pofás kis sorozatot hoztak össze Worth it, Megéri című műsoruk formájában. A két srác a széria epizódjaiban azt vizsgálja, ugyanazon termék olcsó, közepes árfekvésű és drága verziói közül ár-érték arányban melyik a legjobb. Ezúttal egy indiai specialitást, a curryt pécézték ki maguknak, meg is vizsgáltak három helyet New Yorkban.

A kettő, a 15 dolláros és a 75 dolláros közül ismételten nem a legdrágább volt a legjobb ár-érték arányban, hanem a Fay Da pékség kétdolláros currys puffancsa.

És persze külön vicces volt a Hungarian Paprika az ázsiai fűszerboltban.

Hiába, ez egy elég versenyképes termékünk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Egy barátságos bokszmeccset is bevállalunk, ha ő lesz a ringlány

Nyomasztó felismerés, hogy ezek a vicces grafikák valójában súlyos problémákkal szembesítenek

További cikkeink a témában