Legújabb sorozatunk, a Magyarország Hálószobája ezen részében annak járunk utána, miért jó beöltözni szex közben, és mikor jön erre meg leginkább a kedvünk?

Feltettük a kérdést legújabb sorozatunkban, a Magyarország hálószobájában, partnerünknek, a Vágyaim.hu-nak, hogy mennyire pörögnek Magyarországon az eladások a szexkellékeken belül kifejezetten a ruházat tekintetében, mik a legnépszerűbb termékek, és milyen időszakokban jön meg az ingerünk leginkább ahhoz, hogy valamilyen szerepben teljesedjünk ki szex közben.

Mielőtt belemegyünk a lélektanába, miért is jó szőke parókában, nővérkének öltözve elfenekelni valakit, akinek a fején egy kutyamaszk van, nyugtázzuk, hogy a legnagyobb forgalmú magyar áruháznak mindössze alig két százalékát teszik ki azok az eladások, amik ebbe a termékkörbe tartoznak, de ez a nagyságrend így is több mint 10 000 terméket jelent éves szinten Magyarországon. Vagyis minden ezredik embernél, vagy ötszázadik „párnál”, ha kinyitnánk a titkok kamráját otthon, találnánk valamilyen jelmezt, ami színesíti a hétköznapok izgalmait.

A vásárlások dinamikájából kiderül, hogy átlagon felüli az érdeklődés a január-február-július-augusztus-október-november-december hónapokban, míg a tavaszi vágyainkat elkerülik ezek a gondolatok, márciustól-júniusig bőven átlag alatti az érdeklődés a beöltözésre. A két legjobban pörgő hónap a december mellett az augusztus, de a december ugye a karácsony miatt mindig mindenben nyer. Ja, és természetesen a Valentin-nap is piros betűs szexünnep!

A hidegebb és sötétebb hónapokban általában több időt töltünk otthon, egymással, mint kint a szabad ég alatt mindenféle programmal, így érthető, hogy ilyenkor többet is szexelünk, és hamarabb érjük el azt a pontot, hogy egy kicsit legyen most más, mint ahogy lenni szokott.

Toplista

Nézzük, milyen termékekről is beszélünk, amikor ruházatról esik szó. A legegyszerűbb, ha ide kattintva magunk fedezzük fel a nyúl üregét, mert ide nem fogjuk most felsorolni az összes jelmezt, inkább csak a bestsellereket. Kijelenthetjük, hogy Magyarország kedvenc szexi ruhája a:

Diáklány jelmez

A diáklányokra annyira izgulunk, hogy a beöltözős buli 31%-a az övék. A második helyen következő nyuszilányok már csak a 19%-át teszik ki a választásainknak, ami azért még mindig elég jó, a harmadik helyen – éppen csak lemaradva – 18%-kal a szobalány szettben szeretnénk legjobban látni szívünk hölgyeit. A toplista többi helyezettjei még a titkárnő szett, a stewardess ruha, szívesen veszünk részt nővérkés játékokban is, de továbbra is izgat minket (4%), ha rendesen meg vagyunk büntetve egy rendőrnő által.

Lélektan

Miért öltöznek be az emberek szex közben? Nyilván sok oka lehet, de leginkább azért, mert ilyenkor másra vágynak, mint amiben úgy általában vannak. A tiltott gyümölcsök megkóstolása mindig is vonzotta az embert az élet különböző területein, a szex talán a leginkább érintett e tekintetben.

Ami ilyenkor izgalmas, hogy mindenki tudja, hogy ennek a performansznak megvannak a szabályai, az időtartama, a titkos vágyai, amit úgy lehet megélni, hogy a végén visszatérünk a komfortzónába, mert úgy általában viszonylag ritkán megyünk be hétköznap rendőrnőnek öltözve a munkahelyünkre. De abban az egy-két órában mindent lehet.

Belehelyezkedhetünk olyan szerepekbe, amiket rövid ideig szívesen kipróbálunk, lehetünk így kiszolgáltatott helyzetben lévő áldozatok, vagy szuperdomináns, a másik felett hatalommal rendelkező személyek, vagy egész egyszerűen csak kipróbálhatjuk, milyen lenne, ha az amúgy szőke, rövid hajú barátnőnk egy pár órára hosszú feketévé változik. Úgy élhetjük meg a változatosságot, hogy közben a másik felet is bevonjuk, nem máshol keressük a kielégülést, egy másik, valóban hosszú fekete hajú hölgy társaságában.

Te mit választanál inkább, ha kicsit elfáradni látszana a kapcsolatod? Megvárnád, míg kihűl, és utána máshol keresnéd a kielégülést, vagy inkább beállítanál egy bilinccsel, egy vörös parókával és egy szuperdögös fehérnemű szettel, hogy Klárikám, mi lenne, ha ma este Ginává változnál, mert nem viselkedtem túl jól a héten...

A cikk elkészítésében partnerünk volt a Vágyaim.hu.

(Fotó: Unsplash, Vágyaim.hu)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Naponta többször is megnéznénk a naplementét ezzel a gyönyörű lánnyal

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

További cikkeink a témában