Új sorozatunkban lerántjuk a leplet a legtitkosabb vágyainkról, megmutatjuk majd, milyenek is vagyunk mi, magyarok a hálószobában, ha huncutságról van szó.

Egyik legrégebbi partnerünk, a Vágyaim.hu Magyarország legnagyobb forgalmú, és talán mondhatjuk, hogy kedvenc felnőtt (web)áruháza. A tizenhat éve a magyar piacon aktív erotikusáruház a hazai szexbiznisz jelentős részét magáénak tudhatja, így kijelenthetjük, hogy amit ők tudnak a hazai szexízlésről, az reprezentatívnak minősül. Elkértük tőlük a szokásainkat adat formájában, amiből most sorozat indul a Playeren.

Időről időre kapunk információkat a nagy pornóoldalaktól, éves összesítéseket, hogy adott országokban milyen típusú felnőttfilmek iránt milyen a kereslet, így meg szoktuk tudni minden évben, milyen a magyar szexízlés, mik a trendek, vagy hogy úgy mondjuk,

mire izgulunk mi itt, a Kárpát-medencében.

Ezeket az izgalmakat a szexipar is leköveti, minden időszaknak megvannak a legnépszerűbb termékei és szolgáltatásai.

2022-ben például globálisan a „hentai” szóra kerestek legtöbbet a Pornhubon, ami hát mindenképpen érdekes fejlemény, mi magyarok azért még old-school felhasználók vagyunk, továbbra is az a legizgalmasabb számunkra, amikor két nő egymásnak esik. Hiába, ami szép, az szép ugye, főleg, ha szépek azok a szépek. A 2022-es szexösszefoglalót itt találod.

A kultúrafogyasztásról tehát vannak folyamatosan információink, és most végre a hazai vásárlásokról is lesznek! Az elkövetkező hetekben rengetek izgalmas részletet fogunk megtudni arról, például melyik az ország legnépszerűbb vibrátora, mely termékek a bestsellerek egyes megyékben, melyik hónapban költjük a legtöbbet szexre, melyik városban használják a legtöbb síkosítót, vagy épp milyen szexcuccokat vesznek a 18–25 év közötti fiatal lányok.

Az elkövetkező időszakban többek között az alábbi témákkal fogsz találkozni:

  1. A legszexibb hónap – Így vásárolunk szexi fehérneműket az év során
  2. Ettől félünk a legjobban, amikor szexjátékot rendelünk
  3. Ebben a megyében gond van a férfiassággal – A potencianövelők nyomában
  4. Ebben a megyében sokkal többet kéne csókolózni – Előjáték helyett síkosító?
  5. Az elmúlt tíz év legtöbbet eladott vibrátora Magyarországon
  6. A legnépszerűbb férfi szexkellékek Magyarországon 2023-ban
  7. Ezeket a szexkellékeket veszik legjobban a 25 év alatti lányok Magyarországon
  8. A város, ahol nagyon megy a hátsó bejárat
  9. Szexfarsang – Minek öltözünk be leginkább Magyarországon?
  10. ...és még sok izgalmas téma.

Várod már? Nagyon helyes! Mi már dolgozunk az összesítéseken, hamarosan kiderül, hogyan is szexelünk itthon, a négy fal között. Addig is ajánljuk legnépszerűbb sorozatunkat, a Nap csaját itt, a Playeren!

(Fotó: Unsplash)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Naponta többször is megnéznénk a naplementét ezzel a gyönyörű lánnyal

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

További cikkeink a témában