Azzal nem sokan szoktak eldicsekedni, hogy pornót néznek, de azért a legtöbbünk már látott ilyesmit – vagy ismer valakit, aki látott már ilyesmit –, így a Pornhub évértékelője sokunknak érdekes lehet.

A szájt egyébként híres arról, hogy rendszeresen zseniális reklámokkal ás PR-stuntokkal szórakoztatják a nagyközönséget. A pandémia kitörése idején például az egész világnak ingyenessé tették a prémium tagságot egy hónapra (ha már úgysem akadt senkinek jobb dolga az otthon kuksolásnál), de alkalmazták már Cicciolinát is reklámarcként, sőt, adtak már ki karácsonyi lemezt is, csak hogy mindenki érezhesse a vastag sugárban áramló szeretetet.

Szóval egy kicsit viccesebben és kreatívabban fogják föl ezt az egész pornóipart, mint az átlag szolgáltatók, és mivel még mindig ez a legnépszerűbb felnőttfilmes gyűjtőoldal, az évente közzétett statisztikáikban is lehet bízni.

Idén is megjelent a nagy évértékelőjük, amit érdemes átfutni, ha az embert akár csak egy kicsit is érdekli a műfaj.

Az éves statisztika természetesen a top keresőszavakkal és -kifejezésekkel indít, melyek között az első idén a reality volt, amire a tavalyi évhez képest 169 százalékkal több keresés futott le a Pornhub rendszerén. A második helyre bejött a gender szó, amit csak azzal tudunk magyarázni, hogy sokan véletlenül összekeverték a pornószájtot a Google-lel, és szerencsére a harmadik helyen egy olyan kifejezésnek örülhetünk, amit még az oldszkúl felhasználók is tudnak hova tenni: group sex.

Itt a top 7 keresőkifejezés, melyek közül a hetedik finoman jelzi, hogy a feminizmus a pornóba is megérkezett:

Nagy érdeklődésre tarthat számot a legnépszerűbb pornósztárok toplistája, amit további elemezgetés nélkül ide is varázsolunk:

Az első nyolc helyezett egy ausztrál nevező kivételével mind amerikai, az Abella Danger nevű művésznővel az élen, és sajnos azt is meg kell jegyezni, hogy a fenti toplistába egyetlen magyar sem fért be. Ha Kovi még praktizálna, ezt biztosan kikérné magának.

A legnagyobb pornófogyasztók között sem rúghat labdába kis hazánk, ellenben a háborúban álló Ukrajna simán fel tudott jönni a 15. helyre, amibe talán besegíthettek az országban állomásozó orosz csapatok is, és ezt egyáltalán nem rosszízű tréfának szántuk.

A legnépszerűbb műfajok élén a leszbikus kategória áll, ami egyébként Magyarországon is a toplista első helyezettje lett. Az országok szerinti eloszlást is ez a kategória vezeti. Itt-ott bejátszik egy kis anál, Afrikában és az USA-ban pedig az afro szexre kattintanak a legtöbben.

Íme a világtérkép:

Nemekre lebontva a kedvenc kategóriákat, látható, hogy a hölgyeket a leszbikus szex izgatja a legjobban, a férfiak viszont egyértelműen a japánokra izgulnak, ami a nőknél is feljött az előkelő második helyre.

A demográfiai elemzésekre mi annyira nem voltunk kíváncsiak, de ha téged esetleg érdekel a dolog, itt ezeket is átnyálazhatod, a statisztika készítői ráadásul a legnagyobb pornófogyasztó országok egyes adatait külön-külön is mélyelemzésnek vetették alá.

Pornótrendek jönnek-mennek, egy év alatt is volt látványos mozgás néhány területen, de az biztos, hogy a Pornhub ezt idén sem aprózta el.

(forrás: Pornhub)

Ez is érdekelhet:

Íme, az ötven legszebb pornószínésznő

Egyszer s mindenkorra letudjuk ez irányú kötelezettségeinket: tessék, az ötven - szerintünk - legszebb pornószínésznő. Mazsolázz!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés