Az elmúlt években, ha bármilyen magyar orgánumon megjelenik egy anyag Palvin Barbiról, egyetlen dolog teljesen biztos: olyan intenzíven savazó kommentcunami indul el alatta, ami komolyan vetekszik a politikai hírek / focivébé / állatkínzás / itt a világvége cikkek által generált indulatokkal. Vajon miért? Miért utálja a magyarok egy nagyon hangos része ilyen elképesztő intenzitással Palvin Barbit?

Pár napja írtuk meg, hogy Barbi újra a Sports Illustrated-nek pózolt (előtte pedig a Victoria's Secret divatbemutatóján vonult végig):

Palvin Barbi úgy van felöltözve, hogy szinte mindene kilátszik

Brutálisan jó nő, és szerencsére nem szégyelli ezt meg is mutatni.

És sajnos egyáltalán nem voltunk meglepődve, milyen kommentek érkeztek a cikk alá:

„Ezt a luvnyát még bottal sem piszkálnám meg!”

„Le van élve a teste, mi benne a jó? Nokedlit tud szaggatni?”

„Ugyanolyan büdöset szarik, mint más”

„Attól, hogy állandóan az arcodba tolják a képeit meg túl van hájpolva, attól még nem jó nő. Mondjuk, ha nyitott szemmel járnál, akkor bárhol különb nőket látnál.”

És a kedvencünk:

„Ez még fingani se tudna egy tisztességeset.”

Szóval szegény Barbiról senki nem moshatja le, hogy valószínűleg ugyanúgy jár el a szervezete a megemésztett táplálékkal, mint bárki másé és lehet, hogy nem ő nyerné a pörköltfesztiválon a nokedliszaggatást sem. Bizonyára minden ilyen kommentelő ezeket kérdezi meg csajozáskor először, nehogy utána derüljenek ki ezek a borzalmas hiányosságok (valamint tuti, hogy minden ilyen kommentelő egy adonisz, egy félisten, akinek minden ujjára jut egy ötször jobb nő, mint Barbi.) De most a kommentek taplóságán és primitívségén túlnézve kérdezem: tényleg, vajon mi az, amiért Barbit ilyen indulatosan utálják egyesek itthon?

 

View this post on Instagram

 

Last weekend home 🤗 I’m READY to get back to work!

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

„Elhízott”

Külön szeretem, amikor azt mondják Barbira, hogy elhízott; főleg olyan olvasók, akik a vékonyabb nők alá azt kommentelik, hogy „csak a kutyák játszanak csontokkal” és „adjatok neki enni”. Van bármi olyan struktúra, amiben Barbi meg tudna felelni a magyarok vizuális elvárásainak? Mert ha teljesen kisportolt lenne, arra jönne, hogy „ez már túl izmos, nem nőies” vagy „tuti retusálták”.

Barbinak jelenleg ilyen a teste, amit egyes olvasók bottal sem piszkálnának meg és szétfolyik és minden sarkon jobb nők vannak:

 

View this post on Instagram

 

So excited to be back with best team ever at the most beautiful location , Costa Rica !!! 😻 #SISwim19 @si_swimsuit

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

És nem tudom, hogy akik ilyen szenny kommenteket írnak, belegondolnak-e, hogy a nap végén Palvin Barbi is ember és ugyanolyan szarul esik neki, ha rosszindulatú, savazó beszólásokat kap, mint ahogy neked is rohadt szarul esik. Ezt azért tudom, mert még a nyáron készítettem vele egy interjút és elmondta, hogy nagyon sok idejébe telt elfogadnia a testét, önmagát; még mindig sokat küzd ezzel. Főleg akkor nehéz ezzel küzdeni, mikor világhírű modellként ennyire a figyelem középpontjában van a tested és minden extra egy kiló egy extra gonosz kommentet jelenthet.

És érdekes, hogy ezek a gonosz, szemét, értelmetlenül savazó kommentek 99%-ban magyaroktól jönnek, amivel Barbi is tisztában van és amellett, hogy nem érti, nagyon szomorú is miatta, hogy egyedül itthon van ennyire a célkeresztben, a világ többi tájáról megerősítő, pozitív visszajelzéseket kap.

 

View this post on Instagram

 

Bomb🔥🔥 #barbarapalvin #Turkishbarbellas @realbarbarapalvin

A post shared by 👑B (@palvinella) on

„Túl van hájpolva”

Barbit többen követik Instán, mint Magyarország lakossága (jelenleg 9,8 millióan). Akár hiszitek, akár nem, ebben nagyon komoly munka van. Barbi 13 éves kora óta modellkedik és nagyon sokat dolgozik a karrierjén. Igen, a modellkedés is szakma és munka: formában kell tartania magát, elég szigorú életvitelt kell követnie és egy-egy fotózás is amúgy rohadt fárasztó munka: próbáld ki egyszer, milyen 12-16 órákon keresztül szexin pózolni, mikor már hulla fáradt vagy és tízszer átsminkeltek meg átöltöztettek. (Voltam ilyen fotózáson, méghozzá Palvin Barbit fotóztuk címlapra és még nézni is fárasztó egy idő után.)

Utána pedig másnap hajnalban átutazni a fél világot, és folytatni ugyanezt frissen, üdén, egész nap. Nem rossz munka, sőt, baromi jó munka, de munka és kimerítő. És igen, az is karrier, ahol az ember nem PhD-s jogász (mint ahogy bizonyára minden olvasó az, aki azzal vádolja Barbit, hogy a testéből él és nem az eszéből).

Szóval Barbinak nagyon megy a szekere, nagyon sokan követik, világhírű brandek szeretnék őt az arcuknak – de ezen már tizenéve keményen dolgozik is. Mi ezzel a baj? Miért nem tudunk neki örülni, hogy egy magyar ilyen sikeres lett a világban? Miért fáj ez annyira, hogy oda kelljen kommentelni? És miért nem kommentelik ezek az emberek oda bárki más alá, akinek két-háromszor annyi követője van (lásd Bella Hadid, Gigi Hadid és a többi 20-40 milliós követettségű modell) csak épp külföldi?

„Tök átlagos, bárhol jobbat találok”

 

View this post on Instagram

 

New @victoriassecret 💫

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Nem kell, hogy mindannyiunknak ugyanaz tetsszen, de átlagosnak mondani Palvin Barbit elég nagy mellélövés. (Ugyanitt: szeretnénk felkérni minden olyan olvasót, aki bárhol jobb nőket lát, mint Palvin Barbi, hogy azonnal küldjön nekünk nevet, fényképet! Mert nekünk ez valahogy nem sikerült. Köszönjük.)

Ezen felül pedig nem is az a baj, hogy valaki szerint például nem kiemelkedő szépség, hanem az, hogy ezt mocsok kommentekben ki kell fröcsögni. Minek? Jobb lesz tőle a napja ezeknek az embereknek? Hogy most jól odamondtak egy primitív, szemét beszólást egy cikk alá?

 

View this post on Instagram

 

This time last year in the Bahamas with @si_swimsuit ♥️

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Nagyon nem értem, hogy sok magyarnak miért fáj ennyire Palvin Barbi sikere. Mondja már el valaki. Ha az egész világ tökéletesen elvan vele, sőt, nagyon is szeretik, akkor sok magyarnak miért kell folyamatosan savaznia ahelyett, hogy örülne neki? Miért tőlünk jönnek legtöbben azok, akik nem támogatják? Ha pedig nem tetszik Palvin Barbi, rendben, nem kell tetszenie, de miért nem lehet egyszerűen továbbgörgetni? És nem odaírni teljesen feleslegesen valami primkó, rosszindulatú kommentet, egy odaböfögött egybites véglényszöveget?

 

View this post on Instagram

 

🧡 !!! 1 more day !!! 🧡 @victoriassecret Dec. 2nd 10/9c @abcnetwork

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

De talán mindegy is. Mert miközben ezek a véleményvitézek már tárazzák be a „nagymamám is szebbet szarik, mint ő” típusú, szókratészi érveléstechnikájú kommenteket, Barbi újabb és újabb nemzetközi kampányokban halmoz sikert sikerre, miközben hamarosan eléri a tízmillió követőt anélkül, hogy beszólna másoknak egy cikk alatt. Nehéz kérdés, vajon ki csinálja jobban.

Palvin Barbi cicivillantásokkal állt bele a szeretet ünnepébe

És szerintünk ez remek ajándék a világnak, egy férfimagazinnak meg pláne.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában