A legbékésebb és legromantikusabb párocskák is összevesznek néha, hiszen az apró viták elkerülhetetlenek, amikor két ember huzamosabb ideig együtt él. De vajon mi az, ami a legtöbb összezördülést okozza?

Elsőre talán azt gondolnád, hogy a legtöbb vita abból ered, hogy a férfiak szanaszét dobálják a használt alsóikat, ám a helyes megfejtés nem ez. Bár az igaz, hogy valami hasonlóan banális és hétköznapi dologra kell gondolni.

A világ egyik legnagyobb áram- és gáztársasága, az E.ON felmérése szerint a legtöbbször azért szólalkoznak össze az együtt élő brit párok, mert egyikük égve hagyta a villanyt az üresen hagyott szobában.

Emellett szintén gyakori vitaforrás az is, hogy hány fokra kellene belőni a fűtést, vagy éppen az, hogy ki és miért nem húzta ki az elektromos eszközöket, illetve ki és miért hagyta nyitva az ajtót vagy az ablakot. Ezek alapján úgy tűnik tehát, hogy az energia és a spórolás kérdésköre elég érzékeny téma a friss házasok körében is.

Szóval, ha mától kezdve nyugalmat és békességet akarsz otthon, ne égesd feleslegesen a lámpát, a termosztátot pedig engedd át a ház úrnőjének...

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Tele van a tököd a munkahelyeddel? Mielőtt kilépsz, ezt azért gondold végig

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés