A Minden mozgás számít üzenettel indítja az új évet a BioTechUSA, mellyel felelős márkaként a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott étrend fontosságára hívja fel a figyelmet.

A több mint húszéves vállalat küldetése, hogy termékei és szakértelme segítségével világszerte milliókkal ismertesse meg a sportolás és az aktív életmód örömét. A márka étrendkiegészítői és funkcionális élelmiszerei univerzálisak, nem csak élsportolók és testépítők használhatják. Ebből adódóan a The Feeling of Success mottóján keresztül azokhoz az átlagemberekhez szól, akiknek célja a tudatos életmód, melynek fontos része a testmozgás, az étkezés és a táplálékkiegészítés.

Nemzetközi integrált kampány – főszerepben a fehérje

A BioTechUSA legújabb, Minden mozgás számít néven futó, hat európai országra kiterjedő kampányának célja egyrészt, hogy az embereket testmozgásra, az izmaik megdolgoztatására ösztönözze, másrészt, hogy a fogyasztók a márkát annak egyik legfontosabb termékével, a fehérjével kapcsolják össze. Sportolás után a minőségi tápanyagok bevitele rendkívül fontos a megfelelő izomműködéshez, ezért a kampányon keresztül a fogyasztókat edukálni is szeretné a fehérjekészítmények használatával kapcsolatban.

A mozgás alapvető fontosságú a mindennapokban

A kampány fő üzenete, hogy

ha fittebb, egészségesebb életet szeretnénk élni, akkor mozogjunk, sportoljunk rendszeresen!

Mindegy, milyen mozgásformát űzünk, lehet az futás, kerékpározás, úszás, csoportos vagy súlyzós edzés, és az is mindegy, hogy heti hány alkalommal tesszük ezt és mi a célunk vele, lehetünk hobbi- vagy élsportolók, amatőrök vagy profik, kezdők vagy haladók.

A lényeg, hogy minden mozgás számít!

Edzés után pedig használjunk fehérjekészítményeket, hiszen a fehérjefogyasztás hozzájárul az izomépítéshez, az izommegtartáshoz és a normál csontozat fenntartásához.

Nemcsak izmaink, egészségünk is meghálálja a testmozgást

Az elhízás világszintű társadalmi probléma, Magyarországon ráadásul a vezető halálokok között szereplő betegségek mindegyike visszavezethető a súlytöbbletre és a mozgásszegény életmódra.

„Felelős nemzetközi nagyvállalatként és a fitnesz iparág első számú hazai szakértőjeként a BioTechUSA fontosnak tartja felhívni a figyelmet a kiegyensúlyozott táplálkozás és az aktív életvitel fontosságára.

Legújabb kampányunkban arra hívjuk fel a figyelmet, hogy minden edzés, amelyet nap mint nap végzünk, számít. Bárki, aki a hétköznapi életben mozog, izommunkát végez. Ezt az izommunkát pedig jó lenne, hogyha minőségi fehérje fogyasztásával fejeznénk be, tekintettel arra, hogy a testünk is megkapja a kellő törődést”

– mondta el Tóth Szabolcs Attila marketingvezető.

Edzésszerű helyzetek kísérhetik hétköznapjainkat

A kampány fő eleme egy  reklámszpot, melyben az adja az alaphelyzetet, hogy egy lány ottfelejti a telefonját egy kávézóban, egy fiú pedig kitartóan rohan utána, hogy visszaadja neki, miközben akciófilmszerű jelenetsorokban önkéntelenül is edzésszerű helyzetekbe keveredik. A cselekmény egy edzőteremben ér véget, melynek a Life1 Fitness Etele adott otthont, ahol a fiú megiszik egy fehérjeturmixot.

A kreatívokra a több mint másfél millió követővel rendelkező Janis Danner modell és influenszer került, aki a BioTechUSA egyik kiemelt német márkanagykövete, őt láthatjuk kezében egy kék színű shakerrel, ami szimbolizálja a vállalat core iparágát és gyökereit.

A Minden mozgás számít kampány összességében a testmozgás fontosságára irányítja a figyelmet. Arra, hogy bármilyen edzésformát is végzünk, egy a fontos: csináljuk rendszeresen, és hozzuk ki belőle a legtöbbet!

Ez is érdekelhet:

Légy tökös! – szólít fel a BioTechUSA-cégcsoport

„A férfiak csupán 64%-a éli meg a 65. életévét, úgyhogy éppen itt az ideje változtatnunk ezen” – üzeni a BioTechUSA a Movemberben apropóján.

Maradj mozgásban, üzeni Deres Ádám

Nehéz megtalálni az számunkra leginkább fekvő mozgásformát, azt, amelyik az életmódunkhoz és az igényeinkhez is passzol. A Player és BiotechUSA most összeállt segíteni.

Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne

Nyári Dia roppant elfoglalt, mégis szakít időt a futásra. És te?

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában