Nehéz megtalálni az számunkra leginkább fekvő mozgásformát, azt, amelyik az életmódunkhoz és az igényeinkhez is passzol. A Player és BiotechUSA most összeállt segíteni.

A videosorozatunkban öt hírességgel beszélgettünk a saját sportáguk szépségeiről, nehézségeiről, és arról, hogyan és miért érdemes elkezdeni azt. Nincs más célunk ezzel, minthogy segítsünk megtalálni neked is a saját sportágadat. Ha ez megvan, akkor a BioTechUSA szakértője néhány hasznos tippekkel abban is segít, hogy a választott mozgásformádban jobb és hatékonyabb lehess.

A klasszikus konditermi gyurmázásnál alapvetés, hogy mindenféle kiegészítőkkel segítünk be a szervezetnek – de akkor a többi sportágnál miért nem figyelünk erre? Most bebizonyítottuk, hogy az e-sport, a jóga, a futás és a foci esetében is érdemes speciális étrendkiegészítőkkel megtámogatni a tested.

A csoportos, saját testsúlyos edzéseknél ez hatványozottan igaz, erről Deres Ádám mesél nekünk. A rendesen kipattintott srácot elsősorban az Exatlonból ismerheted, de ő már jóval korábban is tartott foglalkozásokat, roppant tudatosan edzett és táplálkozott. Edzés előtt és közben mindig is figyelt az aminosav- és fehérjebevitelre, a vitamin- és folyadékpótlásra, na meg a mentális felkészülésre.

A mozgás, ami összeköt

Válaszd ki a sportod, és a szakértők a sportágadhoz illő tanácsokkal és termékcsomaggal segítenek, hogy egy új szintre lépj kedvenc mozgásformádban! Mert ha már csinálod, akkor azt csináld profin!

Az előző részek:

Ha Molnár Andi csinál kedvet a jógázáshoz, elkezded?

A Szombat esti láz és a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese azért is kiváló táncos, mert közben elkezdett jógázni is. De érdemes okosan csinálni!

Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne

Nyári Dia roppant elfoglalt, mégis szakít időt a futásra. És te?

Nem is gondolnád, hogy a kiemelkedő e-sport-teljesítményhez mennyi mindenre kell figyelni

Neked melyik sport a szenvedélyed? Ha nincs még kiválasztva, segítünk, ha meg már űzöd, akkor csináld a legjobban!

Az Újpest focistája segít abban, miért a focit válaszd

Nehéz megtalálni az számunkra leginkább fekvő mozgásformát, azt, amelyik az életmódunkhoz és az igényeinkhez is passzol. A Player és BiotechUSA most összeállt, hogy segítsünk ebben.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BioTechUSA.

(Videó: Bodor Tamás)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés