Nehéz megtalálni az számunkra leginkább fekvő mozgásformát, azt, amelyik az életmódunkhoz és az igényeinkhez is passzol. A Player és BiotechUSA most összeállt segíteni.

A videosorozatunkban öt hírességgel beszélgettünk a saját sportáguk szépségeiről, nehézségeiről, és arról, hogyan és miért érdemes elkezdeni azt. Nincs más célunk ezzel, minthogy segítsünk megtalálni neked is a saját sportágadat. Ha ez megvan, akkor a BioTechUSA szakértője néhány hasznos tippekkel abban is segít, hogy a választott mozgásformádban jobb és hatékonyabb lehess.

A klasszikus konditermi gyurmázásnál alapvetés, hogy mindenféle kiegészítőkkel segítünk be a szervezetnek – de akkor a többi sportágnál miért nem figyelünk erre? Most bebizonyítottuk, hogy az e-sport, a jóga, a futás és a foci esetében is érdemes speciális étrendkiegészítőkkel megtámogatni a tested.

A csoportos, saját testsúlyos edzéseknél ez hatványozottan igaz, erről Deres Ádám mesél nekünk. A rendesen kipattintott srácot elsősorban az Exatlonból ismerheted, de ő már jóval korábban is tartott foglalkozásokat, roppant tudatosan edzett és táplálkozott. Edzés előtt és közben mindig is figyelt az aminosav- és fehérjebevitelre, a vitamin- és folyadékpótlásra, na meg a mentális felkészülésre.

A mozgás, ami összeköt

Válaszd ki a sportod, és a szakértők a sportágadhoz illő tanácsokkal és termékcsomaggal segítenek, hogy egy új szintre lépj kedvenc mozgásformádban! Mert ha már csinálod, akkor azt csináld profin!

Az előző részek:

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BioTechUSA.

(Videó: Bodor Tamás)

És ezt olvastad már?
Ez a thai lány jelenleg egyedülálló, csak szólunk