Neked melyik sport a szenvedélyed? Ha nincs még kiválasztva, segítünk, ha meg már űzöd, akkor csináld a legjobban!

A Player legújabb videosorozatában öt sportág öt híres képviselője avat be minket – a személyes élményein keresztül – a saját sportágának szépségeibe. Ezeken a példákon keresztül segítünk megtalálni a számodra is megfelelő, optimális mozgásformát. Ha ez megvan, akkor a BioTechUSA szakemberei megfogják a kezed és a megfelelő irányba terelnek: tippeket adnak, hogy napról napra jobb lehess az adott sportágban, mivel a cég a sportos és aktív hobbikkal rendelkező emberek méltó társa akar lenni.

Úgy gondoljuk, fontos arról is tudni, hogy a fitnesztermi edzések mellett a többi sportág esetében is rendkívül fontos a megfelelő táplálkozás és a szervezet optimális támogatása.

Még az e-sportnál is! Legyen szó szimulátorozásról vagy mezei fifázásról, az agy-ideg-izom kapcsolat nem szakadhat meg, elvégre a koncentráció, a fókusz, a fizikai és a szellemi teljesítmény fenntartása ebben a sportban is alapvető, mi több, nélkülözhetetlen. Ha pillanatra is kihagysz, akkor az ellenfél megbünteti.

Erről az első magyar profi e-sportolóval, Molnár Gáborral beszélgettünk. A DomiNation versenyzője külön kihangsúlyozta, mi több üzente a fiataloknak, hogy hiába lehet már akár megélni is az e-sportból, nem elég csak a kontrollelt nyomkodni, tanulni is kell mellette. Na meg a megfelelő táplálkozás mellett oda kell figyelni a magnézium és a vitaminbevitelre is, mert ez a sportág folyamatos fókuszálást igényel.

A mozgás, ami összeköt

Válaszd ki a sportod, és a szakértők a sportágadhoz illő tanácsokkal és termékcsomaggal segítenek, hogy egy új szintre lépj kedvenc mozgásformádban. Mert ha már csinálod, akkor azt csináld profin!

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BioTechUSA.

(Fotó: Bodor Tamás)

És ezt olvastad már?
Ez a legbonyolultabb kínai írásjegy