Megvan már a sportágad, ami a szenvedélyeddé vált? Ha még nem választottad ki, akkor segítünk, ha meg már űzöd, akkor elmondjuk, hogyan csináld a legjobban!

A Player legújabb videosorozatában öt sportág öt híres képviselője avat be a saját sportágának szépségeibe, amivel az a célunk, hogy segítsünk megtalálni a számodra is megfelelő, optimális mozgásformát. Ha ebben tudunk segíteni, akkor továbblépünk, és a BioTechUSA szakértői a megfelelő irányba terelnek a profi ajánlásokkal: olyan tippeket kapsz, amitől folyamatosan jobb és eredményesebb lehetsz az választott sportágadban.

Az köztudott, hogy az edzőtermi, gyúrós sportoknál nagyon fontos a megfelelő táplálkozás és a szervezet optimális támogatása, arról azonban kevesebben tudnak, ezért fontos hangsúlyozni, hogy a többi sportág esetében is pont ennyire elengedhetetlen a megfelelő étrend!

Ahogy meglepődtünk az e-sporton, úgy talán a jóga miatt is kikerekedik a szemünk: speciális étrend és táplálék-kiegészítők? Bizony, és ezt a Szombat esti láz-győztes, Dancing with the Stars-zsűritag Molnár Andrea mondja! A híres táncosnak roppant sokat segít a jóga abban, hogy még kiválóbb legyen a saját művészeti ágában. De persze érdemes ezt is okosan csinálni!

Most például megtudjuk Anditól, hogy a jóga – amit kiegészítősportként űz – esetében is rengeteget dob a teljesítményen, ha odafigyelünk a megfelelő ásványianyag-bevitelre, a vitaminpótlásra vagy épp az ízületek védelmére.

A mozgás, ami összeköt

Válaszd ki a sportod, és a szakértők a sportágadhoz illő tanácsokkal és termékcsomaggal segítenek, hogy egy új szintre lépj kedvenc mozgásformádban. Mert ha már csinálod, akkor azt csináld profin!

Az előző részben az e-sporttal foglalkoztunk:

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BioTechUSA.

(Videó és fotó: Bodor Tamás)

És ezt olvastad már?
Nehéz lehet a meccsre koncentrálni, ha Alana is játszik