Nehéz megtalálni az számunkra leginkább fekvő mozgásformát, azt, amelyik az életmódunkhoz és az igényeinkhez is passzol. A Player és BiotechUSA most összeállt, hogy segítsünk ebben.

A videosorozatunkban öt hírességgel beszélgettünk a saját sportáguk szépségeiről, nehézségeiről, és arról, hogyan és miért érdemes elkezdeni azt. Nincs más célunk ezzel, minthogy segítsünk megtalálni neked is a saját sportágadat. Ha ez megvan, akkor a BioTechUSA szakértője néhány hasznos tippekkel abban is segít, hogy a választott mozgásformádban jobb és hatékonyabb lehess.

Tévedsz, ha azt gondolod, hogy csak az edzőteremben fontos a megfelelő táplálkozás és a szervezet optimális támogatása. A többi sportág esetében is szükséges a megfelelő étrend, például a fociban.

Csongvai Áron 21 évesen már az Újpest egyik legfontosabb játékosa, a rendkívül tudatos és célratörő fiatal középpályás nem véletlenül jutott el az utánpótlás-válogatottságig is. Ő tudja jól, hogy a kiváló teljesítményhez mennyi folyadékra van szüksége, sőt azt is, hogy a folyadékpótlás nem csak vízből áll. Valamint arra is figyel, hogy az izmait is védje.

A mozgás, ami összeköt

Válaszd ki a sportod, és a szakértők a sportágadhoz illő tanácsokkal és termékcsomaggal segítenek, hogy egy új szintre lépj kedvenc mozgásformádban! Mert ha már csinálod, akkor azt csináld profin!

Az előző részek:

Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne

Nyári Dia roppant elfoglalt, mégis szakít időt a futásra. És te?

Nem is gondolnád, hogy a kiemelkedő e-sport-teljesítményhez mennyi mindenre kell figyelni

Neked melyik sport a szenvedélyed? Ha nincs még kiválasztva, segítünk, ha meg már űzöd, akkor csináld a legjobban!

Ha Molnár Andi csinál kedvet a jógázáshoz, elkezded?

A Szombat esti láz és a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese azért is kiváló táncos, mert közben elkezdett jógázni is. De érdemes okosan csinálni!

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BioTechUSA.

(Videó: Bodor Tamás, fotó: Újpest FC)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában