Nem minden magasház tetejére lehet szabadon felmenni, de kivételt jelent Budapest új legmagasabb épülete, a Mol Campus, a közönségnek is megnyílt ugyanis a kilátóterasza a 29. emeleten.

Nagy érdeklődés övezte a Mol új székházának elkészültét, a 143 méter magas toronyház ugyanis Budapest új legmagasabb épülete lett. A 2022 decemberében átadott Mol Campus pedig nemcsak az ott dolgozók számára lehet érdekes, hiszen a tetején lévő kilátóteraszra mostantól bárki felmehet, aki kíváncsi az onnan nyíló panorámára.

A 29. emeleten lévő kilátóterasz 120 méteres magasságban van, ezért eddig nem látott szögből csodálhatod meg innen a fővárost.

SkyDeck néven még egy okostelefon-alkalmazást is fejlesztettek hozzá (Androidra és iOS-re innen töltheted le), ami elmagyarázza a kilátást, ugyanis a toronyból látható főbb nevezetességekről olvashatsz benne érdekességeket.

Mennyibe kerül?

A belépőjegy 2900 forintba kerül, 60 éves kor felett 2000 forint, 18 éves korig 1900 forint, 6 évesnél kisebb gyerekeknek és kerekesszékkel érkezőknek ingyenes. A látogatásra érdemes előre készülni, a jegyeket ugyanis csakis online, a molcampus.hu oldalon lehet megvenni, és a jegy QR kódját kell bemutatni a belépéshez.

Ha a kilátás nem, de a Mol székháza érdekel, akkor ingyen is beléphetsz a földszinti látogatóközpontba, ahol különféle installációkkal és játékokkal mutatja be a fenntarthatóságot az energiacég. Jó tudni, hogy a Mol Limo és Mol Bubi számára van parkoló és dokkoló, a földszinten pedig a töltőállomásokról ismerős Fresh Corner kávézó is működik.

Ez is érdekelhet:

Hamarosan bárki felmehet a Mol Campus 29. emeletére

2500 dolgozó 12 focipályányi területen, rengeteg fenntartható megoldással körülvéve.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

A halloweeni makabra zenekar egyszerre hátborzongató és vicces

Eldobható evőpálcikákból készít bútort egy ázsiai startup

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés