Mutatjuk, mi a különbség az amatőr és a profi módon elkészített szusi között
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hát így első ránézésre nem sok, ugye? Egészen addig, amíg egy kis széllel oda nem pörkölnek nekik – míg az első már a 40 km/h-s szélsebességet sem bírta, a második csak 90 km/h-nál adta meg magát.

És ha ez még nem lenne elég, még meg is nyomkodták őket, a második számú teszt következményeinek a megvizsgálásában egy MRI-felvétel segít nekünk. Az amatőr szakács által elkészített szusiban a rizs mondhatni egy masszává változott, míg a másik viszonylag jól tartotta magát:

Valószínűleg senkinek sem titkolt vágya az, hogy nagy szélben vagy egy alapos gyurmázás után fogyasszon szusit, ugyanakkor a kísérlet mégis sokat elárul arról, hogy mennyire más az amatőr és a mesterszakács által összerakott étel szerkezete.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.