Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

99 éve nem látott napfogyatkozásra készülnek az Egyesült Államokban: augusztus 21-én a keleti parttól a nyugatiig látható lesz majd – egy bizonyos sávban – a természeti jelenség, az amerikaiak pedig érthető módon lázban égnek.

Az egyik anyukának viszont nem tetszik a dolog. Kiszúrta ugyanis az egyik facebookos eseményt, és felháborodását fejezte azzal kapcsolatban, hogy a napfogyatkozás Dallasban hétfő dél körül kezdődik, ami ugye eléggé bekavar az iskolai programba.

Az anyukát közben felvilágosíthatta valaki az esemény pontos mibenlétéről, mert törölte a hozzászólását, de ez már nem sokat nyomott a latba, ugyanis tudjuk: az internet nem felejt. A trollok akcióba lendültek, és elárasztották az eseményt a hozzászólásaikkal:

  • az egyik kommentelő megnyugtatta az anyukát: az időgépét megjavította, így megoldja a helyzetet;
  • más sajnálattal fejezte ki, hogy csakis 2024. április 8-ra tudja áttenni az időpontot;
  • volt, aki csak érdeklődni szeretett volna, hogy végül akkor átteszik-e egy másik dátumra a napfogyatkozást, vagy nem;
  • és volt, akinek szintén nem jó az ominózus dátum, mert akkor jön meg a menzesze, egy másik illetőnek pedig épp aznap házasodik a macskája;
  • az egyik arc szerint sokkal könnyebb volna a Holdat arrébb mozdítani, ugyanis jóval könnyebb a Napnál.

William Bedford pedig igazán átérezte a helyzet súlyát, és korrektségből jelesre vizsgázott, ugyanis létrehozott egy szavazást, hogy kikérje az emberek véleményét: most akkor mi legyen? Tegyék át egy másik napra, vagy ne?

A legtöbben az éjszakára voksoltak, nappal ugyanis túl elfoglaltak. De a karácsony is népszerű opció volt, elvégre akkor mindenki ráér. A népszerű válaszok között szerepel még egy tabletta is. Talán mindenkinek lehet sejtése arról, hogy ez mit jelenthet.

Ez is érdekelhet:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.