Ha napszemüvegről van szó, általában olyan szavak társaságában kerül elő, mint a naptej, a matrac, a lángos, a strandolás és az utazás valamilyen formája. Mégis sok szemüveg talál gazdára decemberben is, mi lehet ennek az oka?

Leginkább két oka van: a téli sportok és a karácsony. Pár cikkel ezelőtt foglalkoztunk az Oakley márkával, annak történetével és szerteágazó modellpalettájával. Érdemes elolvasni ezt az anyagot a választáshoz, elég sok szempontot lehet figyelembe venni, ha célirányosan választunk szemüveget például egy adott sporthoz. Ha pedig egy tökéletes ajándékot keresnél, akkor érdemes a márkák és a célszemély közötti kapcsolatot jól feltérképezni! Közben pedig hallgathatjuk az alábbi számot:

Oakley napszemüveg – bajnokoknak

Az Oakley kifejezetten egy vagány, sportos márka, ha a megajándékozni kívánt személy jó barátságban van az extrém sportokkal, akkor szinte garantált a siker. Rengeteg forma és többféle lencse áll rendelkezésre,

lehetsz borostás, kerekfejű, kopasz vagy hosszú hajú, biztos lesz rád való jóféle Oakley!

December a síszezon első igazi hónapja, de kishazánkban a téli sportok szerelmesei inkább a január-március idősávra ütemezik a kiruccanásokat, így akár ajándékba, akár magunknak ruháznánk be egy életrevaló és akár életre is szóló Oakley-ba, jó időben és jó helyen járunk!

A márka legnépszerűbb darabjait ebben a cikkben találod!

Dolce & Gabbana – a luxusfeleségek kedvence

Ezek a napszemüvegek a piros szőnyegre születtek, egy igazi hercegnő ezekben csak tovább feszíti azt a bizonyos húrt. Akad közöttük olyan, amitől gyakorlatilag azonnal afterezni támad kedvünk, és szinte

azonnal a néhai Coronita parkolójába képzeljük magunkat vasárnap délelőtt.

De persze, nem kell kiválasztanunk feltétlenül azokat a darabokat, ahol túl markáns a logó mérete. Bőven akadnak igazán kifinomult és igényes darabok is, és már indulhat is a beltéri fotós szelfibajnokság! Elő a fekete melltartókat, a fehér felsőket, karika fülbevalókat, irány az esti félhomály, és a jól megpakolt, csillogó karifa előtt mutathatjuk be új párkapcsolatunkat a szemüveggel lelkes követőinknek, akiknek a pörköltszaftos hüvelykujja csak úgy füstöl majd a szívecskék felett!

Kevés olyan márka van, ami ennyire hitelesen közvetíti a nagyba' vagyok, de legalábbis mindenképpen nagyba' vágyom életérzést, mint egy remek Dolce & Gabbana napszemüveg!

Ray-Ban szemüvegkeret és napszemüveg

Vannak márkák és modellek, amik túlmutatnak a tulajdonosaikon, azok viselése felöltözteti a gazdákat, és személyiségük részévé ajándékozza az adott modell körüli legendákat!

A Ray-Ban szemüvegek, legyen szó csak a keretről, vagy napszemüvegről, a legikonikusabb popkulturális modellek közé tartoznak, és szinteket is dobhatnak rajtunk és a megjelenésünkön.

Ha leakasztasz egy Aviatort, olyan, mintha Tom Cruise lenne a buliban a wingmaned, ha felcsapsz egy Wayfarert, a beszólásaidat maga Jack Nicholson köszörüli tovább fájdalmasan élesre, arról ne is beszéljünk, mit hoz ki belőle a Leonardo által viselt modell a Wall Street farkasából...

Sportolnál? Csajoznál? Ajándékoznál? Menőznél? Vagy csak úgy jól néznél ki? Nézz körül az eOptikában, ahol több, mint 8000 napszemüveg várja, hogy a fejedre simulva kiugrassza a nyulat a bokorból...hogy ki is vagy te?!

A cikk elkészítésében partnerünk volt az eOptika.hu.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés