Az angol válogatott Raheem Sterling és Bukayo Saka, valamint a Liverpool sztárja, Sadio Mané is ilyenben focizik.

Megérkeztek a New Balance új „Alpha Flair” pakkjának tagjai: a Tekela v3+ ütős Hot Pink színben, és a Furon v6+ egy új, a fehéret Alpha Pink tónusokkal ötvöző színállásban.

Tekela v3+

Nézz rá máshogy

A New Balance bemutatja a Tekela v3+ evolúciójának legújabb állomását, az elérhető legfejlettebb fűző nélküli technológiával, az Alpha Flair Pack részeként.

Az újratervezett szövött felsőrész a jobb illeszkedés érdekében formázott, miközben a nylonnal injektált talp a stabilitásért felel. A cipő egyik legfontosabb jellemzője a rugalmas szövött felsőrészbe épített Hypoknit fűző nélküli záródás, ami a belső elasztikus panellel biztonságos tartást és teljesen egyedülálló játék közbeni stabilitást garantál.

  • Újratervezett, algoritmus vezérelt Kinetic Stitch technológia, ami elősegíti a pontos érintkezést és a maximálisan kontrollált játékot.
  • Elite pro talp, prémium nylon használatával a modern teljesítmény elvárásoknak megfelelően. A stoplik többirányú elhelyezése hihetetlenül biztos talajfogást ad.
  • Rugalmas szövött felsőrész, beépített, fűző nélküli Hypoknit záródással és belső elasztikus panellel, ami biztonságos tartást és teljesen egyedülálló játék közbeni stabilitást garantál.

Furon v6+

Vezesd a vadászatot

A Furon v6+ -t újgenerációs szövött felsőrész technológia jellemzi, ami megnövekedett gyorsaságot és könnyebb viseletet kínál, miközben ugyanazt a színátmenetes hatást alkalmazza, mint a Tekela v3+, amelynek köszönhetően a cipő a fény forrásának és szögének megfelelően változtatja a színét.

A Furon v6+-t a New Balance nagykövetei, Raheem Sterling, Sadio Mane, Bukayo Saka, Eberechi Eze és Harvey Elliot viselik majd a 2021/22-es szezonra való készülésük során.

  • Az újgenerációs Fit Weave technológiával készült szövött felsőrész könnyed stabilitást kínál azokon a pontokon, ahol a leginkább szükség van rá.
  • Elite pro talp, prémium nylon használatával a modern teljesítmény elvárásoknak megfelelően.
  • A továbbfejlesztett alacsony perem megtartja a lábat, miközben lehetővé teszi a legszabadabb játékot.

A Tekela v3+ and Furon v6+ modellek itt érhetőek el 69 300 forintos áron.

Ilyen lenne, ha az autógyártók terveznék az Eb futballcipőit

Szerinted melyik válogatott csukája lett a legjobb?

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés