Benne lennél Magyarország fesztiválalbumában és nyernél vele fesztbérletet? Akkor egy fotónyira vagy a dologtól, ugyanis a Nikon meghirdetett egy pályázatot és nincs az a hatalom, hogy ne akarnál részt venni rajta. Na és melyik fesztiválra nyerhetsz vele bérletet? Idesüss: bármelyikre.

A Nikon úttörőnek számít idehaza a közösségi médiában. A márka még az elsők között jelent meg a Facebookon, most pedig már az Instagramon is követheted őket idén júliustól.  Az új közösségi oldal ráadásul egy különleges, kifejezetten fesztiválozóknak szóló fotópályázatot is hirdet, melyben 2016-os hazai fesztiválbérletet lehet nyerni. Melyik fesztiválra? Bármelyikre.

 

A játékosok tizennyolc egyedi fotós téma közül válogathatnak a @Nikon.Hungary Instagram oldalán, amely a fotópályázat ideje alatt (vésd fel a dátumokat: 2015. július 9-augusztus 22. között) egy gigantikus fesztiváltérképpé változik.

Ha legalább egy fotót feltöltesz, akkor azonnal indulhatsz is a Nikonos ajándékokért, és ha a nagy fesztiválozás közben a sör és a headbang mellett megszalad a kezedben a fényképező is és legalább öt témához töltesz fel fotót, akkor esélyes leszel a fődíjra, egy 2016-os fesztiválbérletre az általad választott fesztiválra. Komoly nábob ajánlat szerintünk.

A fotópályázatba az egyik legismertebb hazai Nikonos street fotós, Soós Berci is beszállt, hiszen az ő képeivel inspirálják – tizennyolc különböző Insta aloldalon – a fesztiválfotósokat. Berci korábbi Soundos, Szigetes és Voltos fotói mellett az idén készült, friss fesztiválfotókat is közzéteszik majd ezeken az aloldalakon, így érdemes bekövetni őket.

Miért indította el a Nikon a magyarországi Insta oldalát? Kérdésünkre a következő inspiráló bon mot írták a márka képviselői: “A fotózás egy közös, univerzális nyelv, amelyet bárki megtanulhat beszélni – függetlenül attól, hogy milyen készülékkel bontogatja szárnyait. A Nikonnál szeretnénk, hogy a magyar fiatalok először megtalálják egyedi látásmódjukat, játsszanak és kísérletezzenek, és csak azután foglalkozzanak a készülékkel. Mi segítünk a tanulási folyamatban és a gép kiválasztásában is – a Facebookon és most már Instagramon is. "

Úgyhogy a többi már csak rajtad múlik – kattintgasd azt a fényképezőt, töltögesd fel a legdurvább fesztiválélményeidet és csatlakozz a hatalmas magyar családi fesztiválalbumhoz!

Csííííz!

(Fotók: Soós Bertalan)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés