Gömbölyödik az asszonyka, neked pedig a vágyad dudorodik? Nem minden szexpóz kivitelezhető, ha már nagy a pocak, de ezzel a nyolccal nem lőhetsz mellé.

A harmadik trimeszter környékén már erősen foghíjas a megvalósítható káma-szutra pózok száma: nagy a has, nagy a teher, nehéz a hozzáférhetőség, kímélni kell a várandós hölgyet. Nos, ezek a szexpózok terhesség alatt is tökéletesen működnek, mindkettőtök legnagyobb örömére.

Kiskifli

A lefekvés előtti összebújás könnyen válhat izgalmas kufircolássá is ebben a pózban. Előnyei a várandós anyának: a behatolás nem túl mély így, ezért az esetleg érzékeny vaginális területet és a gyakran nagy nyomás alatt lévő (plusz a kisbaba által sűrűn nyomkodott) húgyhólyagot is békén hagyja a szex, miközben mégis izgalmas és meghitt.

Ollózás

Egymással szemben vagytok úgy, hogy az egyik lábad a combjai között, a másik pedig a combja fölött van. Ebben a pózban könnyen változtatható a behatolás mértéke és szöge, valamint sebessége is. A póz intim: egymás szemébe nézhettek és izgathatod, csókolgathatod a hölgy mellét is, miközben az egész nem igényel nagy energiabefektetést a részéről.

Várandós tehenészlány

Ha a hölgy szeret fölül lenni (és nem bánja, hogy egy kicsit dolgoznia kell), akkor a tehenészlány tökéletes még nagyobb pocakkal is: nincs útban és a nő úgy variálja a sebességet és a mélységet, ahogy szeretné. Tipp: ha az ágyatoknak van fejtámlája, abba ilyenkor belekapaszkodhat a partnered, hogy jobban stabilizálja a pózt.

Ágyszéli örömök

A nő kiül az ágy szélére, majd 45 fokos szögben hátrahajol és könyökkel megtámasztja magát, miközben te térdelve vagy állva behatolsz (az ágy magasságától függően). Itt szintén kevés súly terheli a nőt: az ágy tartja a pocakot, te pedig intenzívebb tempót is diktálhatsz.

Jó öreg kutyapóz

A kutyapóz terhesen sincs tiltólistán – viszont legyetek ezzel óvatosak és figyelj arra, mi esik jól a partnerednek. A nagy előny itt az, hogy a behatolási szög miatt nem fogod a húgyhólyag környékét megnyomni, hanem a vagina belső falának sokkal izgalmasabb részeit, például az ominózus G-pontot környékét. Pluszpont, hogy mivel tökéletes a hozzáférés, ezért a nő izgathatja magát (vagy te őt) egy csiklóizgatóval is.

Fallal szemben

Ha a várandósság közben is szeretnétek fűszeresebb pózokban szeretkezni, akkor ez az álló póz egyszerre kényelmes és mégis nagyon izgalmas menetet kínál. A nő terpeszben áll a fallal szemben, kezei a falon, te pedig mögötte behatolsz és a csípőjén tartva a kezed szabályozod az ütemet és esetleg izgatod őt csiklótájon.

Fordított tehenészlány

Itt a nő háttal lovagol meg téged, melynek több előnye is van: te gyönyörködhetsz a hátsójában és élvezheted, ahogy kényezteti a hímtagodat, ő pedig szabadon variálhatja az előre-hátra és fel-le mozgásokat is, ahogy neki kényelmes.

+1: Behatolás nélküli játékok

Végül ne feledkezzünk meg az orális és pikáns kézi játékok erejéről sem a várandósság alatt! Ez a póz (és nem csak nő-nő párossal természetesen) izgalmasabb, mint a sima ágyban kényeztetés (amihez nagy pocaknál sokkal nehezebb is a hozzáférés): a nő egy székben ül, lábai széttárva, te pedig köztük garázdálkodhatsz nyelvvel, ujjakkal, síkosítóval, vibrátorralcsiklóizgatóval és egyéb szexjátékokkal is – ami hidd el, olykor ugyanannyira vagy feljebb is tudja röpíteni a hölgyet, mint a szex.

Ha pedig állandósult a has, erre parancsolj:

(Illusztrációk: Thebump) 

És ezt olvastad már?
Sehogy sem akar összejönni a futás? Mutatjuk, hogyan motiváld magadat!
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!