Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A titok (keresetlen egyszerűséggel összefoglalva): tégy róla, hogy a szopás ne legyen a csajnak szopás. A többi konkrétumot pedig cikkünkben olvashatod.

Sok csaj tehernek éli meg az orált. Egyes nők szimplán nem szeretik csinálni – mondhatjuk, hogy azért, mert finnyásak. Mások pedig úgy vannak vele, hogy legyen elég a szex és menj el benne gumiban, ők aztán nem térdelnek le, mert nekik semmi élvezet nincs benne. Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni sajnos, de vannak olyan okok, amiken igenis változtathatsz, hogy sokkal több szopásban és még több izgalomban legyen részed a barátnőddel. Például akkor, ha egy csaj azt érzi:

1: Ő kielégít téged, te viszont nem adod vissza a kölcsönt

Ha egy nő biztosítva van arról, hogy a jó munkája nem csak a te elélvezésedben hozza meg a gyümölcsét, hanem bizony te is kényezteted őt szájjal klitoriálisan és/vagy alkalmazol egy überszexi és tutira hatásos csiklóizgató segédeszközt, kábé varázsütésre sokkal több kedve lesz hozzá. És nem csak azért, mert az egyenlő munkamegosztásban hisz, hanem azért is, mert így az egész leszopás egy kölcsönös erotikus aktussá válik, amiben érzi, hogy nem vagy önző: törődsz vele és az ő igényeivel is.

2: Ne kényszerítsd

A legtöbb nő teljesen becsuk tőle, ha egy pasi kényszeríti a szopásra és folyton le akarja nyomni a vállát, hogy csinálja. Ha szeretnéd rávenni, hogy kapjon be, akkor bókolj neki utasítás helyett; mondd el neki, mennyire imádod, amikor a szájába vesz és milyen hihetetlenül jól csinálja. Hidd el, ezek a bókok nagyon is hatásosak tudnak lenni és a hölgy magától kezdi el, mert nagyon jó érzés, ha a képességeit dicséred.

3: Engedd, hogy vezessen

Ha azt szeretnéd, hogy gyorsabban csinálja vagy mélyebbre vegyen be, akkor elsőre az tűnik a legtöbb férfi számára logikusnak, hogy megfogja a nő fejét és két kézzel diktálja az ütemet. Ez, drága barátom, echte pornó; a valóságban nagyon kevés nő szereti, ha tövig kényszerítve letolod neki úgy, hogy fulladozik tőle, az arca közepén van lecsúszva a sminkje és az orrából folyik a nyála.

Ha bejátszol egy ilyet elsőre, ne lepődj meg, ha a hölgy soha többé nem akar leszopni. Engedd, hogy az elején ő vezessen: kezdje el csinálni a saját tempójában, szokja meg a farkadat a szájában fokozatosan. Engedd, hogy a saját ritmusára indítson, nyaljon, kényeztessen és kísérletezzen úgy, ahogy neki jólesik – még akkor is, ha a tempója esetleg neked túl lassú.

4: Fokozatosság

Folyamatosan dicsérd közben. És miután már egy ideje játszadozik ott lent, fokozatosan elkezdheted VERBÁLISAN (nem pedig úgy, hogy torokbaszexualizálod) terelgetni, hogy mit csináljon.

5: Ne parancsolgass

Ez is egy iszonyatosan pornós dolog: utasítani a nőt, hogyan szopjon. „Mélyebbre”, „Kapd be a golyóimat”, „Tartsd lent”, „Szopjad a makkomat” – ismerős pornóparancsok, nem? Sajnos ha a barátnőd nem Sasha Grey vagy nem az ő filozófiáját vallja, akkor nem fog tapsikolni örömében, hogy úgy kezeled, mint egy basználható lyukat. Ehelyett dicséretekkel könnyen terelheted az általad vágyott dolgokra: „Annyira szeretem, mikor szopod a makkomat”, „Annyira felizgat, mikor tövig a szádba veszel”, „Olyan szexi vagy, ahogy végignyalsz” – ugyanazt kéred lényegében, csak százezerszer jobb a marketinged hozzá, amit a legtöbb nő nagyra értékel és elég jó orállal is honorál.

6: Tisztogass előtte ott lent

Te nem érzed a saját szagod, de neki ilyenkor közvetlen közelről kell egyrészt beszívnia, másrészt pedig lenyalnia az egész napos bepállottságodat, majd az edzésed utáni ragacsos izzadságot. Határozottan nem szexi, hanem taszító és nagyon sok nő emiatt nem veszi a pasiját a szájába. Szóval ha szeretnéd, hogy leszopjon, tisztítsd meg magadat ott lent, jó alaposan és illatosan, különös tekintettel a hajlatokra (zacsi alatt és fölött).

7: Jelezd neki, hogy imádod, amit csinál

A verbális kommunikációval vigyázni kell, de baromi szükséges, mert a hiánya nagyon rossz. A nők rettentően el tudnak bizonytalanodni, ha végig néma vagy, miközben a mandulájukat sikálják a hímtagoddal: nem tudják, vajon jól csinálják-e vagy bénák-e. Ne tartsd bent a felizgult nyögéseket és ne nyeld le a bókokat: az „Úristen, de jó vagy”, „Iszonyú szexi vagy most”, „Imádom, hogy ilyen mocskos vagy” és „Nagyon felizgattál” mondatok mind-mind sikerrel alkalmazhatóak egy ilyen aktusban. Pluszpont az is, ha ilyen bókok között kimondod a nevét vagy a becenevét: érzékelteted vele az aktus személyes voltát – hogy neki, és pontosan neki vagy most hálás, nem pedig magának a szopásnak (amit a nők fejével gondolkozva bárki meg tudna tenni). Ezek a bókok mind-mind nagyban emelik a nők önbizalmát és a magabiztosság és önelégültség hullámain még lelkesebben és tovább fogják folytatni.

Szóval mindezek után Jack Sparrow-val élve csak annyit mondunk: Ügyesen!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.