Oszlassuk el a tévhitet: a szexuális segédeszközök nem csak szingliknek ajánlottak. Mutatunk öt futurisztikus kütyüt, amelyekkel új szintre emelheted a hálószobai kalandokat.

Jimmyjane Form 3

Hát ez nem úgy néz ki, mint valami, aminek köze van a szexhez, vagy úgy bármihez, ami izgalmas, igaz? Pedig ez bizony egy ultramodern vibrátor, ami ráadásul hajlékony, így könnyen arrafelé irányíthatjuk a rezgést, amerre kívánjuk. Állítható a vibrálás intenzitása, ráadásul annyira vékony a szilikon, hogy átérezni rajta a partner ujjait.

 


Minna Life Ola

Tudjuk, hogy ez leginkább egy furcsa mikrofonra vagy minimalista fogkefére hasonlít, pedig ez olyasmi, ami a nődben komoly tiszteletet fog ébreszteni. Egy olyan mérnök tervezte, akinek elege lett a béna szexjátékokból, úgyhogy megalkotott egyet maga. A vibrálás erősségét markolással lehet szabályozni, szóval ez egy elég felhasználóbarát cuccos.

 

Zini Deus

Pároknak fejlesztették ki, abban az értelemben, hogy mindkét fél megkapja a magáét ettől a kis kütyütől. A tojás tulajdonképpen két vibrátor, az egyikkel a csiklót, a másikkal a golyókat lehet stimulálni. Ergonomikus kialakítású és állítható erősségű.

 

Lelo Tiani

Na ez egy high tech cucc és elég trükkös is. Itt van egy pontos oktatófilm hozzá, de annyit elmondunk, hogy távirányítós, és a sense motion technológiának köszönhetően a csuklónk mozgatásával változtathatjuk a rezgés erősségét. Ennek az U alakú dolognak mindkét feje rezeg, az egyik a csiklót, a másik pedig a G-pontot stimulálja, és a gyártó szerint aktus közben érdemes használni.

 

Magic Banana

Ezzel a dologgal hölgyek egyszerre erősíthetik a hüvelyizmaikat és szerezhetnek egy kis extra örömöt maguknak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a férfi ne vehetné ki a részét a mókából. És hogy miképpen működik? Ezt a kütyüt fel kell helyezni, ott nekifeszül a hüvely falának, és vibrálva masszírozni kezdi.

És ezt olvastad már?
Kerekesszékesek szállítására alkalmas riksák beszerzését is támogatják Bécsben