Cinikus énünk mondathatja velünk, hogy az első randevú nem más, mint egy állásinterjú italokkal. Ha ezt a szemléletet követjük, különösen fontos az első benyomás, melynek része az illat is. A nyári hódítások idejét éljük, amikor mindenkinek adnia kell egy esélyt a romantikának. Ha utóbbi nem kimondottan az erősséged, hagyd, hogy az illatod beszéljen helyetted. Segítségképp összeszedtük a hódításra termett parfümöket, melyektől minden csaj szíve hevesebben ver majd.

Lanvin Avant-Garde

Lanvin Avant Garde, Edt, 100 ml

Párizs a szerelmesek fővárosa, nem meglepő tehát, ha a párizsi férfi mást sem tud jobban, minthogy miként vehet le egy nőt a lábáról. Pechünkre nem franciának születtünk, azonban nem kell több mint egy kackiás bajusz, egy svájci sapka, egy, a hónaljunk alatt szorongatott baguette, valamint két fújás a Lanvin Avant-Garde-ból, és máris javítottunk a helyzetünkön. Az üveg dizájnja hűen nevéhez minimalista esztétikát hordoz, a tartalom azonban korántsem ilyen visszafogott. Feketebors, olasz bergamot, és levendula tökéletes kompozíciója keveredik benne, mely illat atyja Shyamala Maisondieufor, a hamisítatlan modern dandy, aki sajátosan közönyös eleganciával csempészett érzékeny romantikát a palackokba.

DSquared2 Potion

Dsquared Potion, Edt, 30 ml

A világhírű parfümfejlesztő, Annick Mernando munkájának eredménye a Potion, akinek olyan más utánozhatatlan illatok fűződnek még a nevéhez, mint a Bvlgari Black vagy éppen az Armani Attitude. Az üveg szokatlan dizájnját egy letűnt korszak gyógyszeres palackjai ihlették, de ahogy a könyvet sem a borítója alapján ítélünk meg, parfümöt sem a csomagolás alapján választunk. Annál is inkább, mivel a Potion merész illatát az olyan rendkívüli módon válogatott illatanyagok teszik teljessé, mint a menta, a kakukkfű, a pézsma, és a fahéj, melyeknek egytől egyig egyértelmű célja, hogy mint egy szerelmi bájitalként meghódítsuk vele a kiszemelt hölgyet.

Jaipur Homme by Boucheron

Jaipur Homme by Boucheron, Edp, 30 ml

A legendás francia ékszerház, a Boucheron több mint egy évszázadig várt, hogy piacra dobja első férfiillatát, melynek üvege - minden bizonnyal egy fatális véletlen folytán – emlékeztet a brand jól ismert óráira. Az illatot Louis Boucheron Jaipurban tett látogatása ihlette, az indiai város romantikával fűszerezett levegője köszön ugyanis vissza a szegfűszeg, fahéj és szerecsendió koktéljában. Az intenzív keleti illat még vállalható trükk annak érdekében, hogy egy hölgy se legyen közömbös irántad.

212 Sexy Men Carolina Herrera

Carolina Herrera 212 Sexy Men, Edt, 50 ml

Ebben az illatban több szikra van, mint egy férfi és nő közötti beszélgetésben egyáltalán lehetséges. Foglalj asztalt két személyre, de desszertet már ne rendelj, a 212 illatában ugyanis érzéki citrusok és édes vanília esszenciák dominálnak. Egyes férfiak számára ez talán túlcsorduló illat kompozíciónak tűnhet, de a hölgyek kivétel nélkül ellenállhatatlannak találják.

Versace The Dreamer

Versace Dreamer, Edt, 30 ml

Minden valószínűség szerint ez az illat, mely egyforma mértékben ajánlott a romantikus álmodozó, valamint a realista férfitípusnak. Előbbiek fokozhatják, utóbbiak pedig megtalálhatják szerelmes énjüket. Már amennyiben vágynak rá. Az viszont tény, hogy megjelenése óta a legnépszerűbb Versace illatról van szó, melyet a liliom és a boróka ártatlan kettőse visszafogottan édesít, a dohány és a borostyán vadházassága pedig kellően fűszerez.

Annak érdekében, hogy illatod kibírja a randi végéig nem kell sok dolgot tenned, pusztán olvass tovább! 

És ezt olvastad már?
Szexi focistabarátnő a nap csaja
További cikkeink a témában