A lakóautók általában a jól bevált recept szerint készülnek, de az amerikai Leisure Travel Vans busza tud újat mutatni, a Wonder hátsó felében egy napfényes lounge-ban ejtőzhetsz.

A Wonder névre keresztelt lakóbuszt a nagyobbik Ford Transit alapjára építette a Leisure Travel Vans, ezért az amerikai piacon elérhető 3,5 literes V6-os benzinmotorral szerelték, ami 310 lóerőre és 542 Nm nyomatékra képes, természetesen automata váltós, és összkerékhajtás is rendelhető hozzá.

Az érdekessége mégsem ez, hanem a hátsó lounge, ami újat hoz a lakóautók megszokott receptjéhez képest.

A Wonder hátulsó részében ugyanis egy kényelmes nappalit alakítottak ki, ahol feltett lábakkal pihenhetsz, és élvezheted a kilátást a hatalmas panorámaablakokon.

A lounge estére átalakítható, és egy 147 centiméter széles ágy kerül a helyére. A lakóautó első részében, a hátrafordítható vezetőülés mögött konyha és étkező található, a lounge-hálószoba egységtől pedig a zuhanyozós és mellékhelyiséges fürdőszoba választja le.

A Ford-alapok azért is előnyösek, mert a Wonder megkapja a Transit minden extráját,

így a 8 colos érintőképernyős navigációt, valamint a vezetési segédeket a ráfutásgátlóval, a sávelhagyásra figyelmeztetővel és az oldalszél-asszisztenssel.

A Wonder már rendelhető, az ára 130 ezer dollárnál kezdődik, ami 40 millió forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

A legmenőbb lakóbuszban egy AMG GT is elfér

A belső tere olyan, mint egy hotelszoba.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

Átalakul a hulladékrendszer: hova dobjuk mostantól a leggyakoribb szeméttípusokat?

További cikkeink a témában