Eltűnnek és megjelennek a kertben, növénynek álcázzák magukat, átmenetet képeznek kül- és beltér közt a Green Forest kollekció darabjai.

Magától értetődő kapcsolat van fény és szín között, a Platek dizájnerei – akik a vizuális vonzerőt ugyanolyan fontosnak tartják, mint a technológiát – pedig kidolgoztak egy szimbólumokban gazdag színpalettát a legújabb kollekciójuknak.

Egy kültéri lámpacsaládról van szó, amelynek tagjai játszanak a sötét és világos napszakok váltakozásával, a természetbe illeszkedéssel, az egyedi színárnyalatokkal, miközben a kortárs trendeknek is megfelelnek.

Miután komoly igénybevételnek kitett kültéri tárgyakról van szó, szerepet kap a cég fémmegmunkálásban való jártassága, bár a fő hangsúly talán a játékosságon van, a növények közt elbújó formákon, a neveken (pl. Frog), a funkciók sokszínűségén. Akad családtag, ami a világítás mellett locsolni is tud, felakasztható egy faágra, segítheti az átmenetet kül- és beltér közt.

Frog

Chiodo

A Green Forest kollekció darabjai a Platek és a természet közötti erős kötődést fejezik ki. Készítettek fehér, fekete, szürke, antracit, corten, bronz, „rózsaszín balerina” színű lámpákat, de a legjellemzőbb a tárgy és természet szimbiózisát tökéletesen kifejező „zöld erdő”. Hiába, a természetből, annak változásaiból merített inspiráció maga is örökzöld.

Esagono

Nano

(Forrás: Clara Buoncristiani)

Ez is érdekelhet:

Az autók adták az ötletet a jövő egészségtudatos munkaállomásához

Nem mindegy, milyen a levegő az irodában, de az sem, hogy állsz vagy ülsz, sőt min állsz és min ülsz. Megnéztünk egy asztalt és egy növényfalat, ami több mint asztal és több mint növényfal.

És ezt olvastad már?
Öt dolog, amit a hátfájásról tudnunk kell
További cikkeink a témában