Csak gyakorlattal vennének fel, de nincs gyakorlatod, hiszen anélkül nem vesznek fel sehova? A Prezi hat hónapos fizetett gyakornoki programot indít.

Több mint ezer interjú után több mint száz embert vett fel idén a Prezi. A meghallgatások egyik tanulsága az volt számukra, hogy azok a sokszor nagyon tehetséges fiatal mérnökök, akik most kerültek ki az egyetemről, nem feltétlenül szerezték meg azt a tudást és gyakorlatot, ami a mindennapi munkához kell. Mivel nem dolgoztak még élesben, nem tudják, hogyan működik ez a világ. Az ilyen jelentkezőknek körülbelül három–hat hónap kell ahhoz, hogy megismerjék, mit jelent egy fejlesztőként, csapatban, komplex rendszerekkel dolgozni.

“Szeretnénk segíteni ezeknek a fiataloknak, hogy azt is megtanulják, amit az iskolában nem lehet. Azt, hogy hogyan oldjanak meg valódi feladatokat. Segítünk nekik, hogy fejlődjenek, mentoráljuk őket, és összehozzuk őket a szakma legjobbjaival. És közben azt reméljük, hogy jól is érzik majd magukat” – mondta Halácsy Péter, a Prezi társalapítója a programról.

A kiválasztott gyakornokok, akik akár még végzés előtt is állhatnak, a feladatokat a Prezi mérnökeivel együtt oldják meg, a legjobbak akár állást is kaphatnak a program végén, amire összesen tíz–tizenöt embert vesznek fel, akik már a gyakornoki időszakban is fizetést kapnak majd.

Jelentkezni a jump.prezi.com oldalon lehet szeptember 3-a és 15-e között.

És ezt olvastad már?
Itt nézd meg Amyt, mert a Tinderen nem fogod látni