A fokhagymagerezdek kicsomagolása elég pepecselős munka, de egy újabb Barba-trükkel könnyen kipipálhatjuk ezt a feladatot is.

Korábban már bemutattunk egy rázós és fantasztikus megoldást, most itt van egy olyan, amihez nem kell izommunkát befektetni, elég, ha húsz másodpercre bevágjuk a fokhagymafejet a mikróba. A fejet szedjük szét, majd nyomjuk ki a gerezdet: szinte magától fog kicsúszni a héjból.

Tovább:
A többi vagány konyhai mutatványért a Hatékonyha-sorozatba
Legfrissebb Player-cikkekhez
Rovat többi cikkéhez

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lettem villanyborotva-hívő – Braun S9 Pro+-teszt

Ha ezek vannak otthon nálad, akkor igazi nőcsábász vagy – Avagy tárgyak, amitől izgalmas lesz egy randi otthon

Itt az a Xiaomi, ami szembeszáll a csúcstelefonokkal

További cikkeink a témában
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban
Hirdetés