Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Míg régebben az emberek elmentek legalább 2-3 randira, mielőtt az ágyban kötöttek volna ki (ha egyáltalán eljutottak odáig), addig manapság ez a trend megfordulni látszik.

A mai fiatalok kapásból szobára mennek, hogy ezzel időt, energiát és pénzt spóroljanak meg. A New York Post beszámolója alapján a 18-34 közötti korosztály sokkal inkább hajlandó az ágyban kezdeni az ismerkedést.

Ennek az egész folyamatnak már frappáns elnevezése is van: gyors szex, lassú szerelem.

Fisher szerint a mai fiatal generáció tagjai tele vannak ambícióval és túlságosan is aktívak ahhoz, hogy a formaságokkal törődjenek. Különben is, miképpen lehetne gyorsabban és jobban megismerni a másikat, ha nem szex közben?

A tanulmány - amelynek keretein belül 5 500 fiatalt vizsgáltak - azt is megállapította, hogy a közösségi média folyamatos használata ellenére (vagy talán pont ezért?) a fiatalok többsége gyakran magányosnak érzi magát, pedig igyekeznek mindent megtenni azért, hogy megtalálják az igaz szerelmet. Mondjuk ezt elég érdekes módszerekkel teszik, hiszen a megkérdezett férfiak 47 százaléka bevallotta, hogy küldött már képet a férfiasságáról, a megkérdezett nők 53 százaléka pedig kapott már ilyet - a legtöbb esetben kéretlenül.

Szerintünk azért nem árt, ha minimum egy közös italra beültök előtte valahová, hogy legalább a másik vezetéknevét megtudjátok...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.