Teljes üzemmódba lendül a nyár egyik legjobb open air helye, a csillogó-villogó, újkocsiszagú Raqpart.

A vízállás ugyan elég magas, de van egy olyan rakpart, amit nem fognak lezárni: ez a Raqpart névre hallgató vadonatúj szórakozóhely, ami azonnal az új kedvenc helyed lesz, amint letoltad az első fröccsöt. A kilátás pazar, és akkor nagyon keveset mondtunk, ugyanis a helyrajzilag a Lánchíd pesti hídfőjénél tábort vert intézmény fekvése az egyik legszebb Európában.

Béta üzemmódban eddig is zakatolt a hely, a hétvégén viszont már maximális sebességbe kapcsolnak, méghozzá rögtön egy elég penge eseménnyel. A szervezők becsavarták az utolsó villanykörtéket, behangolták a dj-pultot, és elszabadítják a krakent az ország legjobb mc-it és dj-it az MCs vs Live nevű esemény keretében. Mi ez? Egy gigantikus mikorfonpárbakj keretében Mc Kemon, Wolfie, Puskás Peti, Fluor, Snow, Diaz, Kama és Sanyóca rímel majd, aminek a végkimenetele kérdéses, de biztos, hogy jó lesz.

Képeken is mutatjuk, hogy mit tud a Raqpart. Innen üzenjük, hogy nekünk máris be lehet hűteni egy nagy vödör száraz fehér fröccsöt, kilencre ott vagyunk.

És a vévégre hagytuk a legütősebb képet!

(Fotók: hivatalos Facebook-oldal)

És ezt olvastad már?
Hány új-zélandi modellt ismersz? Egyet most megismerhetsz!