Letartóztattak egy férfit Spanyolországban, miután legalább húsz alkalommal szívrohamot színlelt éttermekben azért, hogy ne kelljen kifizetnie a számláját.

A délkeleti Alicante kikötővárosban élő litván állampolgárságú férfi nyerőszériája az El Buen Comer étteremben ért véget, ahol két whisykt és egy tenger gyümölcsei paellát rendelt, majd a vacsora elfogyasztása után fizetés nélkül próbált távozni, az étterem személyzete azonban feltartóztatta.

A férfi először olyan dumákkal jött, hogy a szállodába kell mennie a pénzért, majd utána arra panaszkodott, hogy rosszul érzi magát, és a földre vetette magát. Az étterem tulajdonosa szerint nagyon teátrális volt, ahogyan a férfi ájulást színlelt,

így a személyzet a helyszínre kihívta a rendőröket, akik felismerték a jómadarat. A csaló ellen több helyi étterem is büntetőfeljelentést tett, két évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Ezek is érdekelhetnek:

Tömegverekedést okozott a bálabontás a fehérvári turkálóban

Úgy várták a nyitást a használtruha-üzlet előtt, mintha az egyik Azahriah-koncertre árulták volna a jegyeket. Aztán tettlegességig fajult a cipőcsata, melyről felvétel is készült.

Próbababának adta ki magát a tolvaj, majd megvárta a zárórát

A kóterben is jól jöhetnek majd a rejtőzködős trükkjei.

Ha Berlusconi járt volna az ecseri bolhapiacon, talán egy raktárnyi kacattal tért volna haza

Berlusconi főként éjszakai tévés árveréseken összevásárolt mintegy 25 ezer festményt, egy olasz műkritikus szerint a nagy része bóvli.

(Forrás: New York Post, Index)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A legjobb tudásunk szerint veszünk popcornt Jarah-nak, ha eljön velünk moziba

Hogyan lett egy afrikai kissrácból fitneszsztár és Will Smith edzője?

Még a klímaszkeptikusok retinájába is beleég ennek a kiszáradt lagúnának a látványa

További cikkeink a témában