Már bemutattuk, hogy mégsem sörnyitó az egész világ, úgyhogy igazán célszerűnek mondhatók azok a ruhadarabok, amelyekbe sörnyitót is rejtettek az igazán gondos tervezőik.

Papucs

A flip-flop papucs több szempontból is praktikus: egyrészt nem lépsz bele mezítláb semmibe, amikor rajtad van, másrészt nem kellett sokat gondolkozni az elnevezésén. De van még benne lehetőség! – gondolhatták a Reef Fanning kiötlői, és a talpába rejtették a sörnyitót.

Sapka

Hogyan lehetne jobban kifejezni a sör iránti tiszteleted, mint hogy ivás előtt megemeled a kalapod sapkád? Már csak ezért is remek eszköz a sörnyitós sapka – amellett, hogy ki lehet nyitni vele a sört is.

Öv

Ami a derekadon van, az tulajdonképpen kéznél van – a sörnyitó övet használni igazán menő, kivéve ha csak az tartja a nadrágod, ez esetben egy kézzel tartsd magadon, amíg kinyitod az üveget.

Póló

Laza, kellemes viselet egy rövid ujjú póló, tényleg csak annyi baj van vele, hogy lehetetlen kinyitni vele egy üveg sört. Igazán jó hír, hogy van azért olyan, amelyik alkalmas rá.

Napszemüveg

Jól néz ki, megvédi a szemed a káros sugárzástól, és ki tudod nyitni veled a sört. A sörnyitós napszemüveget nyugodtan hívhatjuk multieszköznek, csak figyeljünk, hogy a sörnyitó nélküli kivitelek szárával inkább ne feszegessük a kupakot.

Rövidnadrág

Mondhatnád, hogy nem nagy ügy, mert bármilyen zsebes ruhadarab zsebébe beletehetsz egy sörnyitót, de azért az a profi megoldás, ha már gyárilag sörnyitóval szerelt gatyát veszel, és így ki sem esik a zsebéből.

Szerinted gáz az összes, de a sört szereted? Akkor a kis üveges Miller való neked, csavaros kupakkal!

(x)

És ezt olvastad már?
Itt nézd meg Amyt, mert a Tinderen nem fogod látni