Több világmárka italait, angol, francia és spanyol stílusú rumokat és néhány különleges whiskyt is kóstolhatsz az idei Rum Show-n, ezúttal a Millenárison.

Egyre nagyobb az igény és a kereslet a kifinomult, prémium rumok iránt, ez a trend figyelhető meg a gasztronómia helyszínein is. Így aztán a tavalyi év sikeres Rum Show-ján felbuzdulva idén szeptember 9-én ismét megtartják a rendezvényt, a két legjelentősebb változás, hogy

  • ezúttal új helyszín (Millenáris) várja majd az érdeklődőket
  • természetesen még több kiállító, még több rum lesz terítéken.

A belépőjegy tartalma: 1 db kóstolópohár, 4 db 500 Ft értékű kóstolókupon

Ha a kóstolókuponok elfogytak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni 500 Ft-os darabáron.

RUM SHOW 2023

Helyszín: Millenáris D épület – Üvegcsarnok
Dátum: 2023. szeptember 9. szombat
Kapunyitás: 15:00
Kapuzárás: 22:00 (Last dram: 21:30)

Millenáris D épület – Üvegcsarnok

A népszerű Millenáris épületében, exkluzív környezetben találkozhatnak a minőségi rumok kedvelői és rajongói, ahol kedvükre beszélgethetnek, és tapasztalatot cserélhetnek kedvenc italukról.

Rum Show és a WhiskyNet 16. Születésnapja

A második Rum Show-n ünnepli a WhiskyNet fennállásának 16. évfordulóját, így még eggyel több indok, hogy ott légy a rendezvényen, és koccints a résztvevőkkel. Számos meglepetésre számíthatsz.

Több mint 20 standon kóstolhatod a világmárkák legjobb rumjait

A Rum Show-n több világmárka képviselteti magát: Diplomático, Plantation, Renegade, Malecon, Rum JM, Admiral Rodney, Rum Nation stb. Mintegy 20 standnál lehet angol, francia és spanyol stílusú rumokkal ismerkedni és azokat megkóstolni. A WhiskyNet saját standjánál – a rumokon kívül – néhány különleges whiskyt is tesztelhetsz.

Kiváló minőségű rumok, rendkívüli koktélok és remek társaság

A rendezvényen olyan rumkedvelőkkel találkozhatsz, mint amilyen te is vagy. Velük beszélgethetsz, és oszthatod meg rumos tapasztalataidat, élményeidet. A helyszínen természetesen rumalapú italok és koktélok csábítanak kellemes időtöltésre. Töltsd el ezt a kellemes őszi szombat délutánt és estét a legjobb barátaiddal és kedvenc rumjaid társaságában.

Várunk szeretettel a Rum Show 2023 rendezvényén!
A változtatás jogát fenntarjuk!

(Forrás: WhiskyNet)

Ez is érdekelhet:

Fölfelé megy a szeszben a gyöngy – A hónap itala a +szóda

Leveles a május, virágos a rét, kocsmák teraszaira menni végre megint csodaszép! A hónap itala nálunk ezúttal alkohol helyett unorthodox módon a +szóda – vagyis azok a longdrinkek és koktélok, melyeket a szóda spriccel fel tökéletesen.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában