Méghozzá egy vibrátor és egy okosteló kell csak hozzá. A csajod orgazmusa szó szerint egy applikációnyira van.

Ha a testi élvezetekre gondolsz, azért nem az első tíz szóban van benne, hogy okos vagy intelligens, mechanikus vagy gépies dolgok lennének, igaz? Teljesen egyetértünk veled – azaz egyetértettünk egészen addig, amíg ki nem próbáltuk a Satisfyer Mono Flex vibrátorát.

Kezdjük az elején: a Mono Flex egy okos, vízálló vibrátor, amit olyan hölgyek fognak elképesztően imádni, akiknek a hüvely és a csikló együttes izgatása kell ahhoz, hogy a hetedik mennyországba érkezzenek. Ugyanis a Mono Flexet két erős motorral szerelték fel és két végződéssel:

az egyik megy a hüvelybe, hihetetlenül intenzív G-pontos bizsergetésért, a másik, vékonyabbik rész pedig a csiklót rezegteti kéjesen, így kétfrontos támadással repíti az élvezetek felhőire a nőket.

De ez még csak a kezdet, ugyanis a Mono Flexet okostelefonról lehet irányítani a Satisfyer Connect alkalmazással: és itt léptek be ti, férfiak, ugyanis a párotok teljesen a kezetekbe adhatja egy appal a szexjáték irányítását. Az alkalmazás által (tehát a kezedben a telód, a csajod kezében pedig a vibrátor) te szabod meg, hogyan stimulálod a csiklóját és a hüvelyi részt;

körülbelül végtelen számú rezgésmódot, ingert és rezgésmintázatot állíthatsz be, amelyekkel kéjesen kínozhatod is a barátnődet úgy, hogy fel-le tekered az izgatás szintjét például egy késleltetett, bombasztikusat robbanó orgazmusig.

Ha egymástól távol vagytok, akkor is működik az app, hozzá pedig szexi videóchatet is tolhattok és kiélhettek például pár nagyon mocskos, izgalmas pornófantáziát is a vibrátorral és a webkamerával.

A használata – amit a készülék gombjaival is állíthat a hölgy – nagyon kényelmes: rugalmas, bőrbarát anyagának köszönhetően könnyedén igazodik a test vonalaihoz. Külön pozitívumok, hogy a két külön motort is lehet állítani, egyrészt erősség, másrészt rezgésmintázat tekintetében, így nagyon sokáig el lehet játszadozni az elegáns kis játékkal.

A játszadozás pedig nem áll meg a hálóban vagy mondjuk a kanapén, ugyanis vízállósága miatt simán lehet kádban vagy zuhany alatt is élvezni a bizsergést. Szintén nagyon díjazandó, hogy a csiklóizgató, kisebb rész könnyedén a megfelelő helyre igazítható, miközben a másik része bent van a hüvelyben – ez óriási pirospont, mivel némely hasonló terméknél nagyon nehéz a két izgatást tökéletes helyre passzintani.

A Satisfyer Mono Flexet alapból 16 990 forintért rendelheted meg a Vágyaim.hu oldaláról – most viszont nagyon-nagyon megéri lecsapni rá, ugyanis szeptember 12-én és 13-án csupán 6 295 forint a termék. Ez olyan deal, amiről szerintünk ne maradj le, mert egy hihetetlenül szexi csiklóizgatóról van szó, amit szex közben is könnyedén alkalmazhattok. Mi mindkettőt nagyon ajánljuk és csak annyit mondunk: a kettő nem zárja ki egymást!

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
Hirdetés