Hamarosan kezdetét veszi a Roland Garros, ami ezúttal kiemelt jelentőséggel bír majd a teniszezőnő számára, hiszen az utolsó Grand Slam-tornája a tavalyi AusOpen volt, azóta pedig kihagyott egy évet.

A 2017-es Australian Open ideje alatt Serena Williams már terhes volt, ám így is sikerült megnyernie a tornát. Azóta ugyebár megszületett a lánya, Alexis Olympia Ohanian Jr., most pedig igyekszik visszatérni a hosszú kihagyás után. Ha pedig valaki uralni akar egy sportágat, annak természetesen az étkezésére is figyelnie kell - különösen akkor, ha az a sportág egy olyan komplex fittséget igényel, mint a tenisz.

Lássuk tehát, hogy milyen ételeket fogyaszt a brutálisan erős testalkattal rendelkező teniszezőnő:

Meccsek előtt

A nagy mérkőzések előtt Serena a saját bevallása szerint nem tud enni, nyilván az idegeskedés miatt. Ha azonban tudna, akkor valami jó fehérjében és szénhidrátban gazdag ételt választana, például pulykakolbászt és sült krumplit.

Reggeli

Wonderful breakfast at one of my favorite spots #villard. Thanks! @newyorkpalace

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,


Amikor nem meccsre készül, akkor nem sajnálja a pénzét, és rendel magának valami finom és egészséges menüt, beleértve különböző gyümölcsöket és egy jó kis smoothie-t is.

Ebéd

Serena legnagyobb kedvence a taco. Ennek a hagyományos mexikói ételnek egyszerűen soha nem tud ellenállni. Saját bevallása szerint minden nap ezt enné legszívesebben. Nem véletlen, hogy az Instagramján is gyakran oszt meg róla képeket. Amikor mégis lecseréli ezt a kaját, akkor olasz konyhára vált és rendel egy pizzát egy adag sült krumplival. Nem spórol a szénhidráttal az tuti!

Saját készítésű ételek

Nyilván megtehetné, hogy minden nap rendeljen magának valamit, de azért alkalmanként ő is nekiáll főzni. Előszeretettel lepi meg a rokonait és a barátait, az egyik specialitása a gumbo, ami tulajdonképpen egy autentikus amerikai egytálétel. Ezen kívül gyakran készít sült csirkét fokhagymával, illetve egy ötféle babból készülő titkos receptje is van.

Desszert

Why oh why am I so in love with you dear Mr. Moon Pie?

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,


A taco mellett akad még valami, amiért Serena képes megőrülni, ez pedig nem más mint a moon pie, ami egy igen népszerű, mályvatöltelékes édesség az USA-ban.

Most pedig nézd meg azt is, hogy milyen ételek kerülnek általában Roger Federer tányérjára:

(via)

És ezt olvastad már?
Lorena a pillantásával felolvasztaná a jeget
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz