A SideKIC  kétségkívül az étkezzünk egészségesen kategória egyik ígéretes gyöngyszeme, ami igazán megéri az árát, hiszen az egyenletesen alacsony hőmérsékleten történő lassú főzésen alapuló Sous vide technológia segít megőrizni az ételek eredeti ízvilágát, tápanyag- és vitamintartalmát az egy tizedfok pontosságra beállítható forraló segítségével. A recept azonban nagyon is egyszerű, mindössze beletesszük az alapanyagokat egy vízzel teli edénybe, az edény oldalára illesztjük kedvenc új masinánkat, majd belőjük a kívánt hőmérsékletet, és már hátra is dőlhetünk a fotelben, persze csak miután beállítottuk az időzítőt (és vákuumfóliába zártuk a kezelni kívánt húst, zöldséget, stb.). A korábban csak éttermekben használt technika (amit főképp az eddigi borsos árának köszönhetünk) most akár a te otthonodba is beköltözhet, ráadásul maga a kütyü nem sok helyet igényel, enni pedig nem kér, sőt ő ad neked finomabbnál-finomabb ételeket. Segítségével és persze egy kis gyakorlás után Michelin-csillagos séfnek érezheted magad a saját konyhádban, ami akkor is jól jöhet, ha valakit le szeretnél venni a lábáról egy igazán eltalált vacsorával.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Isabelle a tóparton is fesztelenül nőies

A természet kevéssé ismert csodája: ámulj a koronafélénkségen!

Annát meg sem próbálnánk visszautasítani

További cikkeink a témában