Mégpedig azért, mert soha nem volt ilyen erős a magyar gasztronómia. A kulinária Sziget fesztiválja jön a következő három napban.

Mivel jelenleg három Michelin-csillagos étterem van az országban, és ismét kijutott egy magyar séf a neves gasztronómiai verseny, a Bocuse d’Or döntőjébe, nyugodtan mondhatjuk, hogy a magyar vendéglátó szakma jobban teljesít, és ez érezhető, harapható, iható formában jelentkezik a Millenárison.

A teljes palettát meg lehet találni az esemény honlapján, mi csak kiemelünk pár dolgot, amit mindenképpen érdemes megkóstolni.

A Zonában lehet tolni mangalicakolbászt házi savanyított zöldségekkel, fentebb éppen Huszár Krisztián saját kezűleg varázsol a grillen. A Pastrami standján mindig belefuthatunk valami izmos szendvicsbe, ne hagyjuk ki. A Borkonyha az idei friss Michelin-csillagos placc, szóval, aki veszi a fáradságot, hogy ide kimenjen, az őket és a rakott krumplijukat ne hagyja ki. Ha már Michelin-csillag: ennél jobb (és olcsóbb) alkalom nem lesz, hogy megnézzük, mit tudnak a Costes séfjei.

Ja, és az Év étterme Anyukám mondtások. Minden kedvencünk ott van, és még sokan mások.

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés