Ugyanis rendelkezik azzal a kulcsfontosságú dologgal, amiről más vibrátorok elfelejtkeznek. Ez pedig a személyre szabhatóság.

A G-pont kicsit olyan, mint a globális felmelegedés: évekig az volt a kérdés, hogy hisz-e benne az ember vagy sem, mostanra viszont mindenki belátta, hogy a klímaváltozás létezésének belátása nem hit kérdése, egyszerűen van és kész. A G-pont is van: méghozzá a vaginában található, és azt a területet írja le, aminek ingerlése adja a bombasztikus hüvelyi orgazmust a nőknek.

Mivel azonban ez a G-pont nem egy anatómiailag fullosan körülhatárolható koordináta a nemi szervben, ezért elég gyakran megesik, hogy a férfi szex közben nem tudja megtalálni, ezért városi legendának titulálja az egész G-sztorit.

Pedig valóban létezik, csak hát az a nehézség benne, hogy minden egyes nőnél máshol és más kiterjedésben van ez a G-terület. Ennek megtalálására pedig megszületett a valaha létrehozott legtökéletesebb eszköz.

Hajlítható nyelvvel a gyönyörökig

A G-pontos szexjátékok királya a Sparkling Eliza. Ez egy akkus, formatervezett, selymes, de ami a legfontosabb, hajlítható vibrátor.

A prémium szilikonból készült, teljesen vízálló, ergonomikus játék egészen új dimenziókat nyit az izgatók univerzumában, ugyanis kifejezetten azért készült, hogy minden nő a saját anatómiájának megfelelően garázdálkodjon vele a két comb között addig, amíg meg nem találja a tökéletes alakot és helyet az izgatáshoz.

Hogy működik? A Sparkling Eliza gyakorlatilag egy hajlítható nyelv, ami a kívánt állapotban meg is tartja a formáját, tehát pontosan oda hajlik, ahol a csajodnak a legizgalmasabb, és nem ugrik vissza, hanem ott marad.

Ott pedig az orgazmusok egészen hihetetlen magasságaiba repíti élvezőjét, tizenkét rezgésmóddal, nagyon erős rezgőmotorral, amivel a belső bizsergetés mámorosan intenzív.

Először érdemes kisebb, apró ki-be mozgásokkal játszadozni, ezt a játékot ugyanis a felfedezésért teremtették.

A Sparkling Elizában az a legjobb, hogy azoknak a nőknek, akik szextől alapból nem tudnak elélvezni (márpedig ez sok kutatás szerint úgy a nők háromnegyede), lehetőséget ad arra, hogy megismerje a saját hüvelyében a G-területeket, és azt, milyen izgatás működik számára.

Mindezt pedig nem egy adott formájú, szilárd műpénisszel, hanem egy hajlítható és állítható nyelvvel, ami gyakorlatilag megmutatja, hol van a nő G-pontja.

Női kényeztetőből az első számú szexbarátodig

Ennélfogva ez egy egészen elképesztő szexjáték, mert olyasmit adhat a nőknek, amit más kényeztető szinte soha: lehetőséget arra, hogy felismerje a saját testét, a vágykeltő pontjait, és azt, hogy pontosan hol és mi izgatja igazán.

Ezt pedig utána simán a szexbe is át lehet ültetni, szóval egy ilyen eszközzel nem kicsit nyer a nő partnere is. Mert nem a sötétben kell lövöldözni, hanem már kitaposott úton lehet eljutni a párod lábai közt addig a bizonyos misztikus és orgazmikus G-pontig.

A szexjátékot 24 990 forintért lehet ingyenes kiszállítással, diszkrét csomagolással megrendelni a Szexshop.hu oldalán. Szerintünk elképesztően izgalmas ajándék, amivel konkrétan a köztetek lévő szexben is teljesen új utak nyílhatnak, nem beszélve arról, mennyire szexi csak azt is nézni, ahogy a csajod keresi a legizgatóbb pontot magában ezzel a pikáns kis eszközzel.

Úgyhogy mi csak ajánlani tudjuk (és azt is, hogy dobjatok be mellé azért egy síkosítót is), aztán G-kalandokra fel!

(Fotók: Khoa Boui, Christos Sewell)

És ezt olvastad már?
Bemutatjuk a Közép-Floridai Egyetem egyik legszexibb hallgatóját