Miután a hírek szerint Luis Suárez Barcelonába igazol, hogy Messivel és Neymarra alkossa – papíron – a világ valaha volt legerősebb támadósorát, elkezdték Liverpoolban a pótlását. Már érkezett Lallana és Lambert, most meg a BBC szerint megfogták a belgák fiatal csatárát, Divock Origit.

Már mi is beszámoltunk róla, hogy Luis Suárez minden bizonnyal Barcelonába igazol, a legfrissebb hírek szerint már a vételárban is megegyeztek a felek, 79 millió eurót utal majd át a katalán gárda. A Messi–Neymar–Suárez trió meg a neveket nézve minden idők legjobbja lehet. Viszont a Liverpoolnak pótolnia kell a világ egyik legjobbját.

Már leigazolt Rogers menedzser két angol válogatottat, Adam Lallanát és Rickie Lambertet, ők is a támadósort erősítik, de ezzel még nincs vége. A BBC információi szerint a Liverpool megegyezett a Lille-lel a belga válogatott fiatal tehetségének, a vébé előtt még teljesen ismeretlen Divock Originek az átigazolásáról, tízmillió fontot fizetnek érte, már csak a 19 éves csatárral kell dűlőre jutni. Ami aligha lesz akadály, a pelyhes állú sihedernek komoly előrelépés lenne a nagy nevű Pool, ráadásul a BL-ben is szerepelhetne. Persze nyilván akad más kérője is a vébén berobbanó tehetségnek, de szinte biztos, hogy a vörösöknél köt ki.

A 185 centis, villámgyors és erős Origi a mögöttünk hagyott szezonban robbant be az élvonalba, harminc bajnokit játszott a Lille-ben és öt gólt lőtt. Lenyűgözőnek nem neveznénk, nem is volt tagja a belga keretnek, csakhogy Benteke lesérült, és meglepetésre Wilmots kapitány a 19 éves srácot hívta be. Aki aztán annyira jól ment a vébén, hogy még Romelu Lukakut is kiszorított a kezdőből, Oroszország ellen győztes gólt lőtt. Hatalmas tehetség.

Rajta kívül egy szerb szélsőre izgult rá a Liverpool walesi trénere, Lazar Markovics a Benficában játszik, húszéves, és arról emlékezhetünk rá, hogy egy borzasztó nagy butaság miatt ki kellett hagynia az Európa-liga-döntőt. A jobbszélsőért 25 millió fontot ajánlottak, vagyis több mint kétszer annyit, pedig még csak vébén se járt. És a 26 meccsen lőtt öt gól, és kiosztott négy gólpassz sem indokolja ezt az összeget.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ancelotti szerint Xavi helyesen döntött

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés