Sajtótájékoztató volt a Románia ellen készülő válogatott edzőtáborában, a legérdekesebb interjúalany természetesen Szalai Ádám volt, aki visszatért a válogatottba, miután elküldtél az előző kapitányt. A Hoffenheim centere nem is hagyta ki az alkalmat, hogy ismét belerúgjon Pintér Attilába.

Telkiben nyilatkoztak a srácok a meccsről, meg a felkészülésről, Szalai például ezt:

"Mennyi változott? Már vártam a kérdést. Dárdai Pál vette át a válogatottat. A döntésemet, amit korábban meghoztam, vállalom, mint ahogy a kinyilatkoztatott gondolataimat is. Többszöri beszélgetések után jutottam el oda, hogy segíteni szeretnék a csapatnak, amíg Dárdai Pál irányítása alatt van, hiszen óriási megtiszteltetés egy ilyen kapitánnyal dolgozni.

Az első két edzés intenzitása mindenesetre máris ég és föld a korábbiakhoz képest.

Nekem mindig az a fontos, hogy meglegyen az edzéseken az a szervezettség, az a mentalitás, ami elősegíti a karrieremet. A kinevezésével tudtam, hogy ez így lesz, ezért is döntöttem a visszatérés mellett. Nem úgy megyek majd vissza a klubcsapatomhoz, hogy hátrányba kerülök a többiekhez képest. Olyan iram van, ami elengedhetetlen a profi labdarúgásban.

Hogy elkerüljük a hülyítést: sokkal szervezettebb válogatott lesz.

Sokkal tudatosabb játék, labdaszerzés, védekezés, abból átmenni támadásba. Öt nap alatt nem leszünk Messik, Ronaldók, csodát nem lehet tenni, de szervezett csapat leszünk."

Fogadd meg a magyarok győzelmét, hiszen akkor duplán drukkolhatsz, és mellesleg 4.45-szörös pénzt nyerhetsz, ha Dárdai bemutatkozása sikeres lesz. Megéri rizikózni, játssz te is!

(Fotó: mlsz.hu)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Élőben nézheted Marozsán Fábián negyeddöntős meccsét

Guardiolának van miért aggódnia a szezon egyik legfontosabb meccse előtt

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés