Hosszú évek kitartó munkájának köszönhetően a Serie A hétközi fordulóiról az alábbi megfigyelést lehet tenni: a nagyok mindig nyernek és sok gólt lőnek. Ebben persze az is benne van, hogy kedden-szerdán soha sincs Juve–Milan vagy Inter–Roma. Hétközi fogadási ajánlataink ebben a szellemben születtek.

Pippo Inzaghi Milanja picit olyan, mint Andrea Stramaccioni Intere: kicsit kaotikus, inkább a támadásokban jeleskedik, középpályás védekezése nem nagyon van, sok a sérültje. A piros-feketék korábbi kedvence alig pár hete gyakorolja komoly szinten új szakmáját, ami meglátszott legutóbb a Juventus elleni rangadón. A Milan kedden az újonc Empolihoz látogat, amelyről sok mindent elmond, hogy két, százéves csatára (Tavano, Maccarone) a keret legjobbja. Azt tippeljük, hogy Fernando Torres megszerzi első gólját, és rajta kívül még legalább kétszer betalál a végül simán nyerő Rossoneri.

Szinisa Mihajlovics Sampdoriájára érdemes lesz odafigyelni ebben az idényben, főleg hazai pályán lehetnek veszélyesek akár a nagyokra is. Szerdán mondjuk egy kis csapat, a lehetőségeihez képest nyáron remekül igazoló Chievo látogat a Marassiba – és szenved vereséget. A rotációt annak ellenére alkalmazza a drukkerekkel pofozkodó szerb tréner, hogy a Sampnak nincs nemzetközi kupakötelezettsége, de a néhány alapember pihentetését elbírja a gárda és bevasalja a három pontot.

Az, hogy Rafael Benítez a helyén maradhatott a BL-selejtezős kiesés és a gyatra bajnoki rajt ellenére, minimum csoda. A spanyol pincér csapata legutóbbi két mérkőzésén egyaránt arcpirító vereséget szenvedett, szóval, nem engedhet meg magának egy újabb égést. A renomé helyreállításához ideális ellenfélnek tűnik a vasárnap este az Intertől egy pontot elraboló újonc Palermo.

Serie A-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint négyszeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Xabi Alonso döntése miatt egy portugál edző lett a Liverpool A-opciója

A világ legkeresettebb edzője a Liverpoolt és a Bayern Münchent is visszautasítja?

További cikkeink a témában