Akadtak, akik pénzért, mások hírnévért, míg egyesek szimplán azért vetkőztek le, hogy megmutassák a világnak tökéletesre sportolt testüket.

  1. 10 / 10

    Amy Acuff

    Az amerikai magasugró 2004-ben, 29 esztendősen dobta le a szerelést egy tizenkét részes Nők az olimpián című fotósorozat kedvéért. A négy olimpián részt vett Acuff nyuszis szereplését nem követték továbbiak sehol, pedig formás hátsója miatt megérdemelte volna.

    (Fotó: Playboy.com)

  2. 9 / 10

    Juhász Fanni

    Bizony, honfitársunkról van szó! Az itthon sem túl ismert rúdugró szintén a 2004-es olimpiai fotósorozat felkérésének tett eleget. Egyes külföldi oldalakon olvasható meglehetősen erős vélemények szerint érthetetlen, hogyan talált rá a Playboy.

  3. 8 / 10

    Anita Marks

    Kemény csaj lehet, hisz öt éven keresztül profiként irányította a Florida Stingrays és a Miami Fury női amerikaifutball-csapatokat. Az újságban 2002-ben virított, elmondása szerint azért, hogy felhívja a férfivilág figyelmét arra, léteznek a tojáslabdás focinak kiváló női reprezentánsai is.

    Anita a Playboyban

  4. 7 / 10

    Mia St. John

    Még egy harcias amazon. St. John kisasszony sem volt akárki saját szakmájában: egy női világszervezet könnyűsúlyú ökölvívó bajnoki övét birtokolta, sőt, még negyvenévesen is nyert nemzetközi viadalt. Mia 1999-ben technikai K.O.-val nyerte az újságos standokon az eladási versenyt.

    Mia a Playboyban

  5. 6 / 10

    Ashley Harkleroad

    A kis hamvas amerikai teniszező pályája ígéretesen indult (mármint a füvön), de később inkább kurnyikovai karriert futott be. Legjobb világranglista-helyezése a 39. volt, viszont sikerült történelmet írnia: ő az első profi teniszjátékos, aki nyilvánosan levetkőzött (2008-ban, 23 évesen).

    (Fotó: Playboy.com)

  6. 5 / 10

    Torrie Wilson

    Aki a kép alapján megmondja, Miss Wilson melyik sportágban alkotott, az kiérdemelheti a doktori címet női ismeretekből. A hölgy  wrestlingben pusztított! (Ez nem a nálunk ismert birkózás, hanem inkább a pankrációra hajaz.) Mielőtt szorítóba lépett volna, fitneszmodellként tündökölt. Egy éven belül kétszer is a címlapon pózolt, rekordeladásokat produkálva.

    Torrie a Playboyban

  7. 4 / 10

    Szvetlana Horkina

    A lista eddigi legnagyobb neve a Magyarországon is jól ismert orosz tornász. Atlantában aranyat nyert, örömében egy év múlva már kevesebb ruha volt rajta, mint ahány füle van. Édesapja annyira nem örült ennek.

    (Fotó: Playboy.com)

  8. 3 / 10

    Gabrielle Reece

    Az amerikai strandröplabdázó leányzó legalább annyira ismert volt pályája csúcsán a modellvilágban, mint saját sportágának berkein belül. 1989-ben az Elle magazin a világ öt legszebb nője (!) közé jelölte, később pedig beválasztották a húsz legbefolyásosabb sportoló közé.

    (Fotó: Playboy.com)

  9. 2 / 10

    Amanda Beard

    Ő sem akárki, 14 évesen olimpiai bajnoknak, később világcsúcstartónak mondhatta magát úszásban. A meztelenkedést ebben a korban természetesen nem engedélyezték még, 2007-ben viszont bátran kamera elé állt fürdőruha nélkül is, hogy megmutassa a világnak tökéletes alakját.

    Amanda a Playboyban

  10. 1 / 10

    Katarina Witt

    A világ egyik legnépszerűbb műkorcsolyázója kétszeres olimpiai bajnokként 1998 karácsonyán lepte meg a férfitársadalmat. Mindent elmond a tény, hogy a német sportolóval a címlapon a magazin történetében másodszor fordult elő, hogy valamennyi kinyomtatott példányt eladták (az első Marilyn Monroe volt).

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Már 11 ezer Bayern-drukker írta alá a Tuchel maradását kérő petíciót

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés