Mez-telenül a Playboyban – Szexi sportolónők, akik nem szemérmeskedtek
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Akadtak, akik pénzért, mások a még nagyobb hírnévért, voltak, akik a kihívás kedvéért, míg egyesek szimplán azért vetkőztek le a világ legnépszerűbb férfimagazinjának fotósa előtt, hogy – amíg lehet – megmutassák a világnak tökéletes testüket. Összegyűjtöttük a Playboyban a bájukat felfedő legemlékezetesebb tíz sportolónőt.

 1. 10/10


  Amy Acuff

  Az amerikai magasugró 2004-ben, 29 esztendősen dobta le a szerelést egy tizenkét részes Nők az olimpián című fotósorozat kedvéért. A négy olimpián részt vett Acuff nyuszis szereplését nem követték továbbiak sehol, pedig formás hátsója miatt megérdemelte volna.

  (Fotó: Playboy.com)

 2. 9/10

  Juhász Fanni

  Bizony, honfitársunkról van szó! Az itthon sem túl ismert rúdugró szintén a 2004-es olimpiai fotósorozat felkérésének tett eleget. Egyes külföldi oldalakon olvasható meglehetősen erős vélemények szerint érthetetlen, hogyan talált rá a Playboy.

 3. 8/10

  Anita Marks

  Kemény csaj lehet, hisz öt éven keresztül profiként irányította a Florida Stingrays és a Miami Fury női amerikaifutball-csapatokat. Az újságban 2002-ben virított, elmondása szerint azért, hogy felhívja a férfivilág figyelmét arra, léteznek a tojáslabdás focinak kiváló női reprezentánsai is.

  Anita a Playboyban

 4. 7/10

  Mia St. John

  Még egy harcias amazon. St. John kisasszony sem volt akárki saját szakmájában: egy női világszervezet könnyűsúlyú ökölvívó bajnoki övét birtokolta, sőt, még negyvenévesen is nyert nemzetközi viadalt. Mia 1999-ben technikai K.O.-val nyerte az újságos standokon az eladási versenyt.

  Mia a Playboyban

 5. 6/10

  Ashley Harkleroad

  A kis hamvas amerikai teniszező pályája ígéretesen indult (mármint a füvön), de később inkább kurnyikovai karriert futott be. Legjobb világranglista-helyezése a 39. volt, viszont sikerült történelmet írnia: ő az első profi teniszjátékos, aki nyilvánosan levetkőzött (2008-ban, 23 évesen).

  (Fotó: Playboy.com)

 6. 5/10

  Torrie Wilson

  Aki a kép alapján megmondja, Miss Wilson melyik sportágban alkotott, az kiérdemelheti a doktori címet női ismeretekből. A hölgy  wrestlingben pusztított! (Ez nem a nálunk ismert birkózás, hanem inkább a pankrációra hajaz.) Mielőtt szorítóba lépett volna, fitneszmodellként tündökölt. Egy éven belül kétszer is a címlapon pózolt, rekordeladásokat produkálva.

  Torrie a Playboyban

 7. 4/10

  Szvetlana Horkina

  A lista eddigi legnagyobb neve a Magyarországon is jól ismert orosz tornász. Atlantában aranyat nyert, örömében egy év múlva már kevesebb ruha volt rajta, mint ahány füle van. Édesapja annyira nem örült ennek.

  (Fotó: Playboy.com)

 8. 3/10

  Gabrielle Reece

  Az amerikai strandröplabdázó leányzó legalább annyira ismert volt pályája csúcsán a modellvilágban, mint saját sportágának berkein belül. 1989-ben az Elle magazin a világ öt legszebb nője (!) közé jelölte, később pedig beválasztották a húsz legbefolyásosabb sportoló közé.

  (Fotó: Playboy.com)

 9. 2/10

  Amanda Beard

  Ő sem akárki, 14 évesen olimpiai bajnoknak, később világcsúcstartónak mondhatta magát úszásban. A meztelenkedést ebben a korban természetesen nem engedélyezték még, 2007-ben viszont bátran kamera elé állt fürdőruha nélkül is, hogy megmutassa a világnak tökéletes alakját.

  Amanda a Playboyban

 10. 1/10

  Katarina Witt

  A világ egyik legnépszerűbb műkorcsolyázója kétszeres olimpiai bajnokként 1998 karácsonyán lepte meg a férfitársadalmat. Mindent elmond a tény, hogy a német sportolóval a címlapon a magazin történetében másodszor fordult elő, hogy valamennyi kinyomtatott példányt eladták (az első Marilyn Monroe volt).

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.