Az egy dolog, hogy rakás pénzt szakíthatsz már eleve a fogadásaiddal – pláne, ha követed Petit és Oszit –, de még mellé olyan nyereményekért szállhatsz harcba, amikről csak álmodhatsz. Sodródj a Brazil hullámmal, akár egészen Rióig.

Miről szól a Brazil hullám? – Játékkiírás

Otthon ülsz a harmincfokos pecóban és egy ötven centi képátlós tévén nézed, ahogy Messi lefutja a teljes bosnyák védelmet, miközben a söröd négy és fél perc alatt húgymeleg lesz? A csajod nyaggat, hogy nyaralni kéne menni, de te egyrészt vébét nézel, másrészt meg minden pénzed arra költötted, hogy új tévén, házimozi rendszeren nézd a mundialt, így ugrott az olasz út?

Ha változtatnál ezen, akkor a legjobb helyen jársz, mondjuk is, mit kell tenned. A vébé ideje alatt öt hullámban nyerhetsz a TippmixPrón módfelett csábító ajándékokat, a fullos tévével nyomuló vb-saroktól kezdve az álomutakon át egészen egy Mini Cooperig.

Bizony, nyerhetsz egy vb-sarkot, több mint 600 ezer forint értékben, spanyol álomutat, egy Honda robogót, egy brazil álomutat, esetleg egy Mini Coopert. Elég hihetetlenül hangzik, pedig sosem volt ennyire reális az esélyed erre.

Ezeket a hullámokat lovagolhatod meg:

  • Június 4–24. – csoportkör: vb-sarok
  • Június 24–28. – nyolcaddöntő: spanyol álomút
  • Június 28–július 5. – negyeddöntő: Honda robogó
  • Július 5–10. – brazil álomút
  • Július 10–13. – Mini Cooper

És ez nem minden, ugyanis minden hullámban van még 500 db 5000 Ft-os feltöltés, csak úgy, hogy legyen mivel játszadozni. És ez mind a mellé jön, ami amúgy is megnyersz magával a fogadásaiddal.

Summázzuk: fogadsz, nyersz vele pénzt, tiszta sor + Brazil hullám-csúcsnyeremények + 5000 forintos feltöltés.

Már mehetsz is játszani, ha nem bírod tovább!

Mi a teendőd? Hogyan nyerhetsz?

Annyi a teendőd, hogy – ha még nem tetted volna meg – regisztrálj be, töltsd fel a számlád, és kezdj el fogadni veszettül. (Itt meg minden egyéb infót megtalálsz.) Akkor kvalifikálod magad a fenti nyeremények sorsolására, ha 5000 forint összértékben fogadsz a vébé meccseire, az első hullámban a csoportmeccsekre. FIGYELEM! Ez nem azt jelenti, hogy öt ropit fel kell töltened, hanem, hogy ekkora összegben kell fogadnod.

Példa: feltolsz egy ezrest egy 2.00-es szorzójú meccsre, megnyered, akkor a következő meccsre feltolod a megnyert kétezret, akkor már 3000 Ft összértékben fogadtál, de még mindig csak egy ezrest költöttél az egészre. Így oké?

Nézzük, mit is rejt pontosan a vb-sarok:

A több mint 600 000 Ft értékű csomagban van egy menő tévé a hozzá tartozó hangfalszettel, egy kanapé és pálmafa, egy zöld szőnyeg, egy mini hűtő és egy extra meglepetés lehet a tiéd, ha teljesíted a feltételeket.

A tévé egy 107 cm-es képátlójú, full HD-s Sony Bravia, 164 900 Ft értékben, ehhez jön a Sony 5.1 házimozirendszer, amely 130 000 Ft-ot kóstál, Blu-ray / DVD olvasó-erősítő-rádióval, full HD képmegjelenítéssel és 3D-lejátszással. Külön izgalmas része a csomagnak a MobiCool F16 minihűtő, amit beállíthatsz a szetthez tartozó kanapé mellé, és mindig optimális hőmérsékletű sört szürcsölhetsz.

Szóval már a csoportkörök alatt megszerezheted a lehetőséget arra, hogy igazi brazil hangulatban nézhesd a családoddal vagy a barátaiddal a vébét.

Jackpot

Még ennyi nem elég? Akkor figyelj, megyünk tovább: amennyiben az egész vébé ideje alatt, tehát 2014. július 13-áig legalább 15 000 Ft összértékben (lásd fent!) fogadsz, bezsebelheted a Jackpotot is, ami mindössze tízmillió forint! Ráadásul a vébé mérkőzéseire és a vb outright piacokra beérkező fogadásokat is beszámítják a Jackpot játékba, és elég egyszer megtolni, nem kell az egész tornán végig.

Mi az outright

Olyan fogadástípus, melynek során jellemzően egy hosszabb, összetettebb sorozat, bajnokság, verseny végső győztesére lehet fogadni, a fogadásra felajánlott listából. (Például: Melyik válogatott nyeri labdarúgó-világbajnokságot? Ki nyeri az A csoportot?). Az outright fogadásoknak vannak olyan formái is, amikor arra lehet fogadni, hogy egy versengés során kik végeznek például a dobogón, vagy kik esnek ki valamely bajnokságból, versenyről, ki lesz a gólkirály.

Tetszik, mi? Akkor már el is kezdheted pörgetni a pénzed, hogy kijöjjön az ötezer!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ancelotti szerint Xavi helyesen döntött

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés