A héten egészen biztosan nem fogsz unatkozni, ugyanis győztest avatnak a Konföderációs Kupán és az U21-es Európa-bajnokságon is, aminek te azért örülhetsz még akkor is, ha nem vagy éppen őrült focirajongó, mert egy kisebb vagyont zsebelhetsz most be – persze csak akkor, ha megfogadod a tanácsainkat.

Portugália–Chile

Konföderációs Kupa-elődöntő, szerda, 20:00, M4 Sport

Portugália alapcsapattal érkezett a tornára, és eddig hozta is, amit kellett: csoportgyőztesként jutott az elődöntőbe. CR-ék verték a házigazda oroszokat, lenullázták Új-Zélandot és ikszeltek Mexikóval. Bár túl látványos meccseket nem játszottak – eddig nem nagyon vette komolyan a tornát –, három találkozón így is sikerült hetet rúgniuk, miközben kettőt kaptak.

Chile sem kápráztatott el minket, de Kamerun elleni győzelem, az ausztrálok és a németek elleni döntetlen bőven elég volt az elődöntőhöz. Sánchezék játéka viszont messze nem meggyőző, Portugália ellen azért valószínűleg jobban odateszik magukat.

Az eddigiekből kiindulva ez sem lesz egy borzasztóan látványos meccs, de az Eb-győztes luzitánok már komolya(bba)n veszik az elődöntőt, és bejutnak a fináléba a döcögő Chile ellen.

Tippünk tehát: H: 2,30 – TippmixPro

Németország–Mexikó

Konföderációs Kupa-elődöntő, csütörtök, 20:00, M4 Sport

Németország csikócsapata viszonylag magabiztosan tudta le a kötelezőt, ugyanakkor – néha túlságosan is – kényelmesre vette a figurát. Verte Ausztráliát és Kamerunt, ikszelt Chilével, ennyi elég is volt a csoportelsőséghez.

Mexikó csak rosszabb gólkülönbsége miatt végzett a második helyen Portugália mögött, ettől függetlenül leginkább az Új-Zéland elleni tömegbunyó és a bravúros orosz öngól miatt emlékezhetünk a közép-amerikaiak teljesítményére. Oké, CR-ékkel négygólós meccsen ikszeltek, az azért nem rossz.

Löw csapata tele van fiatal, tehetséges srácokkal, akik nemcsak égnek a bizonyítási vágytól, de taktikai utasításokat is precízen végrehajtják, ez pedig elég is lesz ahhoz, hogy Mexikót is legyőzve jussanak a döntőbe.

Tippünk tehát: H: 2,00 – TippmixPro

Spanyolország U21–Olaszország U21

U21-es Európa-bajnokság-elődöntő, szerda, 17:00, DIGI Sport 1

A spanyol korosztályos válogatott magabiztosan és hibátlanul végzett csoportja élén: három nyert meccsen kilencet lőttek, és csak egyet kaptak, vagyis tényleg elég meggyőző teljesítménnyel. De ez nem is csoda, hiszen igazi sztárokkal van tele a csapat: ott van például a tornán brillírozó reálos Marco Asensio (ő a BL-döntőben is betalált), a Barcelona középpályása, Denis Suárez, a Barca által nagyon csábított Hector Bellerín, az Atlético Madrid klasszisa, Saúl Niguez és a Milanban parádézó Gerard Deulofeu is.

Az olaszok két győzelemmel és egy vereséggel előzték meg a németeket, akik amúgy éppen ennek a fiaskónak  köszönhetően csúsztak le a csoportmásodik helyre. A csapatot olyan játékosok alkotják, mint a Milan csodakapusa, Gianluigi Donnarummának, és Manuel Locatelli, a Juventus védője, Daniele Rugani, Fiorentina támadója, Federico Bernardeschi, és Sassuolo tehetsége Domenico Berardi.

A spanyol válogatott a végső győzelemre is abszolút esélyesek, ennek megfelelően már rendes játékidőben kiejtik az olaszokat.

Tippünk tehát: H: 1,60 – TippmixPro

Anglia U21–Németország U21

U21-es Európa-bajnokság-elődöntő, szerda, 17:00, DIGI Sport 1

Anglia (kisebb meglepetésre) a spanyolokhoz hasonlóan nemcsak veretlenül végezett a csoport élén, de mindössze egy kapott góllal is. Remek játékosok alkotják a keretet, többek között a chelsea-s Nathaniel Chalobah, a Southamptonból James Ward-Prowse és a csapat házi gólkirálya, Nathan Redmond, az Arsenal alapembere, Calum Chambers és a Leicester szélsője, Demarai Gray.

A németek majdnem lecsúsztak az elődöntőről, a legjobb csoportmásodikként azért csak ott vannak a végső négyes között, ehhez nagyon kellet a +4-es gólkülönbség. A teljes csapat szinte csak a hazai bajnokságban szereplő játékosokra épül, olyanokra, akikről talán már te is hallottál. Mondjuk a Bayern Münchenbe igazoló Serge Gnabryról, a Dortmund friss szerzeményéről, Mahmoud Dahoudról, a Bayer Leverkusen védőjéről, Jonathan Tah-ról vagy éppen a Schalke támadójáról, Max Meyerről.

Az angolok szereplése kissé meglepő, a németektől kábé elvárt volt, hogy az elődöntőbe jussanak. Kiegyenlített meccs várható, ahol a rendes játékidő egyik csapatnak sem ér még továbbjutást.

Tippünk tehát: X: 3,05 - TippmixPro

Ha ezt így megteszed egy ezressel, egész szép kis summát, egészen pontosan 22448 forintot kaszálhatsz. Hülye lennél kihagyni, nem?!

(Fotó: AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A cipőkollekció, melyben kompromisszumok nélkül lehetsz szabad, egyedi és vagány

Menhelyről? Tenyésztőtől? Honnan legyen kutyád?

Leszimulálták Mike Tyson és Jake Paul meccsét, óriási KO lett a végeredmény

További cikkeink a témában