Mint arról már beszámoltunk, a Player a Szerencsejáték Zrt.-vel együttműködve most könnyen kijuttathat másodmagaddal a négy nagy bajnokság, a Premier League (már lezárult), a Bundesliga, a Serie A és a Primera División egyik csúcsrangadójára. Ehhez nem kell mást tenned, mint ezen négy topliga csapatainak meccseire fogadni etaponként legalább 7500 Ft értékben a TippmixPro oldalon. Most pörög a müncheni csomag, hajts rá a Bayern–Dortmund meccsre!

Már tudod, hogyan töltheted fel a számlád, hogy egyáltalán el tudj indulni, elmeséltük lépésről lépésre, hogyan tudsz játszani, valamint segítettünk eligazodni a kombinációk, kötések világában is. Most nézzük, egy meccsel miként lehet nagyobbat szakítani, hogy tudsz többet kihozni egy tuti fix meccsből.

Hendikep fogadás

A fogadás szervezője – fogadási szempontból – kezdeti előnyt adhat az egyik mérkőző félnek, amit aztán hozzászámol a tényleges végeredményhez a fogadás eredményének meghatározásakor.

Mit jelent ez? Ha például egy Bayern München–Schalke meccset rendeznek, jó eséllyel tudjuk, Guardiola együttese hülyére fogja verni a kékeket. Tudtuk is, mondtuk is. Ha csak sima hazai sikerre teszel, akkor gyenge oddsszal kell számolni (1.20 körül), de ebben a konkrét esetben a 0–1-es hendikepet is csak 1.45-ös szorzóval adták.

Vagyis ez azt jelenti, hogy fogadási szempontból a Schalke egy gól előnnyel kezdi a meccset, ha ledolgozza a Bayern, akkor a fenti oddsot írják jóvá a nyereményt. A standard hendikep tehát az, ahol a mérkőzés 0–1-ről (vagy 1–0-ról) indul. Ebben az esetben is fogadhatunk három kimenetelre, így ha például egy góllal győzött volna a Bayern, akkor az X-re fogadók nyertek volna. A hétközi Schalke–Real Madrid esetében például a vendég csapat esetében volt hendikep, a Madrid indult 1–0-ról vagy 2–0-ról. Ott is jött a hendikep, simán nyertek a spanyolok.

A 0–2-es hendikep már kétszeres pénzt hozott, ami végül jött is, mert 5–1-re győztek Götzéék, ami ennél a fogadásnál 5–3-at jelent.

Ugye már érted? Akkor nyomás fogadni, próbáld ki hendikeppel!

Ha ügyes vagy és kicsit szerencsésebb, akkor nem csak pénzt nyerhetsz, hanem komplett utazást Münchenbe, Milánóba vagy Barcelonába. Meccsnézéssel együtt!

(A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Milák Kristóf edzője elmondta, milyen téren kell előrelépnie tanítványának az olimpiáig

További cikkeink a témában